Valerie

Leeftijd :
43

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Valerie?

Valerie is een intelligente, vriendelijke slanke vrouw met bruin lang haar en groene ogen. Ze is 1m52 en kleed zich casual, maar ze hijst zich voor de gelegenheid graag in avondjurk met bijpassende hakken. Ze heeft een zoontje en zou het leuk vinden om er kinderen bij te krijgen, zelf of als bonusmoeder. Ze is extravert, creatief, gezellig, en betrokken bij de mensen om haar heen. Een prettige balans van aan de ene kant van speelsheid en gevoel voor humor, en tegelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de planeet en haar bewoners. Kenmerkend is dat Valerie haar waarden ook in daden omzet door haar werk en de manier waarop ze leeft. Ze heeft een innig contact met haar zusje en haar ouders. Ook heeft ze een fijne vrienden- en burengroep waar ze graag voor kookt. In haar vrije tijd gaat ze regelmatig samen kamperen met vrienden die ook kleine kinderen hebben. Daarnaast heeft ze vroeger veel gezeild, en houdt ze van fietsen, zwemmen, skien, schaatsen en kitesurfen. Ze is graag buiten maar geniet ook van de mentaliteit en de voorzieningen van de stad. Thuis kan ze genieten van een goed gesprek, gezellig spelletjes spelen of dansen en stoeien. Verder houdt ze van lezen en maakt ze ook ruimte voor reflectie en meditatie. Ze is graag met haar handen bezig en dat varieert van het fabriceren van een koekhuisje tot het repareren van de wasmachine. Ze heeft ook in diverse koren gezongen en kan wat piano spelen. Valerie werkt als arts, ze heeft uitzendingen gedaan als arts en heeft veel van de wereld gezien. Ze heeft nu natuurlijk een jong kind waar ze rekening mee houdt. Ze houdt van actieve vakanties, zoals wintersport, kitesurfvakanties, en wandelreizen, dit laatste het liefst met rugzak en wild kamperen. Daarnaast vindt ze het heerlijk om zich onder te dompelen in andere culturen, en bezoekt graag de wat ongebruikelijkere vakantielanden. Valerie heeft een rijbewijs, geen auto, rookt en drinkt sporadisch.

Wat zoekt Valerie in een relatie?

De man die Valerie zoekt is slim, stabiel en heeft gevoel voor humor. Hij kan haar speelsheid waarderen en wil ook de wereld een betere plek maken. Valerie is bereid voor de liefde te verhuizen, ook over de grens, wereldburger die ze is.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Valerie gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox