Vera

Leeftijd :
60

Provincie :
Noord-Brabant

Wie is Vera?

Vera is een eenvoudige rustige, lieve vrouw van 60 jaar met lang donkerbruin haar en bruine ogen. Ze heeft een slank postuur. Ze kleedt zich netjes en gebruikt een beetje make-up. Ze woont samen met een knuffelige kat in een nette eengezinswoning die ze gezellig en kleurig heeft ingericht. Vera is lief en sociaal, vooral als ze zich op haar gemak voelt. Ze kan ook goed haar grenzen aangeven. Vera drinkt niet, rookt wel (kan buiten roken) en heeft geen auto, neemt vaak een deeltaxi. Vera werkt partime als schoonmaakster en heeft daar al veel lichaamsbeweging van, ze doet daarom verder niet aan sport. In haar vrije tijd ontspant ze graag thuis of gaat ze naar het buurthuis voor gezelligheid. Ze gaat graag wandelen in het bos of op het strand, fietsen, een terrasje pakken of winkelen. Ze heeft op stijldansen gezeten en zou dat eventueel met een nieuwe partner weer willen oppakken. Vera gaat graag op vakantie gaat zelf meestal in Nederland op vakantie maar staat voor heel veel open als ze maar niet hoeft te kamperen, liever een huisje of hotel. Ze geniet er echt van om er tussenuit te zijn.

Wat zoekt Vera in een relatie?

De man die Willy zoekt is betrouwbaar en lief en mag groot en breed zijn. Leeftijd is voor haar niet belangrijk, als je maar gezond bent en mee uit wandelen kan. Een knuffel, samen leuke dingen doen en van het leven genieten. Spreekt dat je aan?

Heb jij het bovenstaande verhaal over Vera gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox