Rosalie (67) uit Drente

Leeftijd :
67

Provincie :
Drenthe

Wie is Rosalie?

Rosalie is een vriendelijke, enthousiaste vrouw met lang blond haar, een slank postuur en blauw-groene ogen. Ze kleedt zich casual en verzorgd, lekker in haar eigen stijl, soms een beetje extravagant. Ze houdt van dieren, en al heeft ze zelf geen huisdieren, ze geniet buiten de deur graag van dieren en de natuur. Ze is een kleurrijke persoon, spiritueel en hooggevoelig. Ze gebruikt in haar huis ook graag kleur, in haar woning zie je ook veel zelfgemaakte kunst. Rosalie heeft geen kinderen, werkte in de zorg en is nu met pensioen. Ze rookt en drinkt niet en heeft een auto. Rosalie is een vrolijke, positieve en levenslustige vrouw, vriendelijk en zorgzaam. Ze is monter, praat makkelijk en kan goed luisteren. Rosalie spreekt zich zonodig ook uit, ze is eerlijk en kropt het niet op. Ze is flamboyant in de positieve zin. Ze is actief: doet thuis alles zelf, kookt graag en gaat regelmatig naar de sportschool. Daarnaast danst en schildert ze en heeft ze diverse vriendengroepjes. Rosalie gaat graag op reis, op een camping, in hotel of romantisch een hutje op de hei. Het avontuur lokt ook vanaf bijvoorbeeld de Grand Canyon, Algarve of Australie.

Wat zoekt Rosalie in een relatie?

Rosalie zoekt een liefdevolle, spirituele man die in het hier en nu leeft en t liefst ook niet meer werkt en dus mee op avontuur kan. Knuffelen is belangrijk alsmede kwetsbaar mogen zijn, een maatje. Iemand die uit zijn comfortzone durft te stappen, lekker zichzelf durft te zijn, levenslustig is en van het leven houdt. Iemand die goed communiceert en kan delen wat hij voelt en wat hem bezig houdt.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Rosalie gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox