Willeke

Leeftijd :
62

Provincie :
Groningen

Wie is Willeke?

Willeke is een intelligente vrouw met een interessante baan. Ze is 1m72, rookt niet, drinkt dagelijkt 1 wijntje en heeft een stiefdochter. Ze werkt al jaren met plezier in een grote supermarktketen maar is wel van plan dit wat af te gaan bouwen.Daarnaast heeft ze ook veel interesses zoals dansen, wandelen, fietsen, divers vrijwiligerswerk, veel lezen, film, dans kijken, vrienden, wandelen. Ook is ze regelmatig te vinden in museum of theater. Bijna teveel om op te noemen dus. Maar ze staat ook open voor de interesses van haar partner en wil daar zeker tijd en aandacht aan geven. Ze is heel nieuwsgierig naar jou!

Wat zoekt Willeke in een relatie?

Willeke houdt van intelligente gesprekken en zoekt dan ook een actieve, vriendelijke man om samen nieuwe dingen te ervaren en een LAT relatie mee te hebben. Je bent betrokken in de maatschappij en gaat een sterke vrouw niet uit de weg. Spreekt dat je aan? Laat het weten!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Willeke gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox