2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Single Sunday Movie 8/3

Single Sunday Movie  Voor de Single Sunday Movie hadden 21 singles zich aangemeld. Met 10 dames en 11 heren was het gezelschap weer goed in evenwicht! Rond 14.00 uur kwam iedereen aan bij Bioscoop Pathé in Groningen en namen we plaats in het café van de bioscoop waar de deelnemers onder het genot van een kopje koffie/thee kennis met elkaar maakten.

Rond 14.30 uur zat het gezelschap verdeeld over 4 rijen in de zaal te luisteren naar Hans Unger, de manager van de bioscoop. Hij vertelde hoe het idee van de Single Sunday Movie was ontstaan op 22 januari tijdens een heerlijke lunch. Daarna werd de film gestart en bekeken we de belevenissen van Cheryl Strayed (Oscar®-winnares Reese Witherspoon) tijdens het lopen van de Pacific Crest Trail.

Singles naar bioscoopBioscoopfilm Wild

Na deze indrukwekkende film werd in het café nagepraat. Sommigen vertrokken al na één drankje en anderen bleven tot na 18.00 uur. Uiteindelijk gingen vier deelnemers met elkaar een hapje eten met elkaar en een stelletje dat elkaar tijdens dit uitje had gevonden ging apart ergens wat eten.

 

3 reacties op Single Sunday Movie 8/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.