2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Single Sunset Cruise 5/6

Overdag was het schitterend weer om te gaan zeilen, maar aan het eind van de middag werd de lucht grijs. De weersvoorspellingen beloofden onweer en flinke buien. Het leek erop dat onze zeilavond in het water ging vallen…

zeiltocht singlesActieve singles

Gelukkig viel het reuze mee! Droog arriveerden alle singles aan boord van het zeilschip de Bounty. In de kombuis werden de welkomstdrankjes uitgedeeld terwijl de regen lekker te keer kon gaan. Kapitein Alex vertelde ons over de geschiedenis van het schip. Na een half uurtje waagde ik mij buiten en het was droog! De trossen werden losgegooid en de zeilen gehesen. Af en toe regende het nog wat, maar niemand klaagde.

vaartocht voor singlesBrigantijn Bounty

We zeilden de zonsondergang tegemoet wat mooie foto’s opleverde. Ondertussen werden lekkere hapjes geserveerd. Samen met Kapitein Alex maakte ik plannen voor een mogelijkheid tot overnachten aan boord na afloop van de volgende Sunset Cruise op 3 juli.
Avondje met singlesZonsondergang

Om 22.30 uur keerde de Bounty haar steven om weer richting de Batavia Haven terug te varen. Al met al werd het toch nog een mooie zeilavond!

Lijkt het jou ook leuk om te overnachten aan boord van de Bounty na een zeilavond? Ik denk aan gitaarmuziek, meezingen, spannende verhalen vertellen…En jij?

3 reacties op Single Sunset Cruise 5/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.