2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Skûtsje Zeilen 1/7

De hele dag waren we lekker buiten. We maakten met elkaar kennis bij het “It Abbegeaster Skûtsje” in Heeg. Na een heerlijke friese koek met een kop thee of koffie gingen we op de motor de haven uit.

singles op oude boot in havenSingles lunchen tijdens skutsje zeilen

Al snel hesen we het gereefte grootzeil. Vanwege de harde wind bleef de fok op de heenweg gestreken. Af en toe kregen we wat water over ons heen door de golven, maar gelukkig droogden we snel op in de zon. Onderweg picknickten we op een eilandje in het zonnetje uit de wind. De zwemvesten konden we mooi gebruiken om op te zitten. De deelnemers wisselden eerdere ervaringen met IndiviDuo met elkaar uit.

genieten van zon en gezelschap van leuke singlesHapje met drankje en trekharmonica op zeildag

Op de gereefte fok zeilden we voor de wind terug. De sfeer was heerlijk ontspannen waardoor er veel gelachen werd. ‘s ‘Middags legden we bij een ander eiland aan om wat te drinken. Iemand had zijn trekharmonica meegenomen en speelde gezellig een paar deuntjes. De frisse lucht maakte bijna iedereen hongerig en we lieten de friese worst en de kaas goed smaken.

Op terras eten na dag skûtsje zeilen in Friesland

Rond 17:00 uur kwamen we weer aan in Heeg. Daar bedankten we de schipper en zijn maatje voor de zeiltocht. De meesten gingen na afloop mee uiteten in Heeg. Aan het water in de zon werd verder gepraat, gelachen en gegeten met elkaar. Wat was dit een gezellige dag. Bedankt allemaal!

5 reacties op Skûtsje Zeilen 1/7

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.