2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Skûtsjes Zeilen 31/8

Met onweer en veel regen reden de meeste deelnemers naar Heeg. Zou het wel doorgaan?
In Heeg was het droog en zelfs de zon liet zich af en toe zien. Dus het skûtsje zeilen kon gewoon doorgaan!

Single activiteit in het Noordenzeilen met singles

13 mannen en 13 vrouwen hadden zich aangemeld voor deze single activiteit.  “It Abbegeaster Skûtsje”en “De Twa Famkes”  lagen aan de kade op ons te wachten. Na een uitleg van de schipper werd iedereen op leeftijd ingedeeld en gingen we aan boord.

zeilende singlesSingles uit Drenthe

Het was mooi zeilweer met windkracht 4. Met een rifje in het grootzeil gingen we lekker scheef zodat wat water in het gangboord kwam. Het zonnetje erbij en leuk gezelschap maakte de tocht tot een feestje. De twee skûtsjes zeilden ongeveer even snel over het Heegermeer. We keerden om en legden bij een eilandje aan voor een drankje en een hapje. Nu konden de twee groepen nader kennismaken met elkaar.

De Twa Famkessingles picknicken

Ook aan land was het gezellig met de groep sportieve singles. Het werd tijd om terug te zeilen en dus werden de zeilen weer gehesen. Met wat ruimere wind lag de boot minder scheef en konden we iets makkelijk op een andere plek gaan zitten aan boord tijdens het zeilen. Voor we het wisten waren we al weer bij de kade aangekomen.

hulpvaardige vrijgezelsterke single mannen

Met maar liefst 20 personen vertrokken we naar Restaurant De Watersport voor het diner. De rest nam afscheid van de groep en ging weer op huis aan. Buiten op het terras zaten we lekker beschut aan een lange tafel om na te genieten van de mooie middag.

zeilen op skutsjediner voor singles

Heb jij ook meegezeild? Ik vind het leuk als je hieronder laat weten hoe jij deze activiteit hebt ervaren.

4 reacties op Skûtsjes Zeilen 31/8

 • Loes:

  Nou indd wat hebben wij het toch getroffen met het weer……. en al die leuke mensen, geweldig!
  Mooie, openhartige gesprekken gevoerd en heel veel gelachen bijv over de fysieke mannelijke gesteldheid, wat voor veel mannen een pijnlijke confrontatie werd toen het zeil gehesen moest worden, of over de mentale leeftijd van 20jr van menige oudere!!!, of een wijvendrankje “advocaat” bestelt door een “jonge” heer………. en dat moest allemaal over een bananensplit zonder bananen! Kortom: het was een erg leuke dag waar ik met een glimlach aan terug denk.

 • Lianne aukje:

  Ha, zeker weten een heerlijke middag met leuke mensen
  Het weet was ook nog eens super, wat wil een mens nog meer?

  Echt geweldig ik heb er van genoten en dank jullie wel voor deze herinnering

  Lianne

 • Greet:

  Zon, wind, water…alles aanwezig om heerlijk ontspannen de anderen te ontmoeten. Leuke gesprekken gevoerd, zowel met de mannen als met de vrouwen. Een geslaagde activiteit!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.