2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Speeddate Diner 4/10

zaal Parkzicht Bij Speeddaten spreek je iedereen maar heel kort, bovendien zit je tegenover elkaar met z´n tweetjes aan een tafeltje. Deze avond was anders. Tussen 18:00 en 18:30 uur arriveerden de 10 single mannen en 10 single vrouwen in een zaal van Parkzicht in Veendam. Iedereen werd verwelkomd met de cocktail `Hugo`, vlierbloesemsiroop aangelengd met Prosecco, een schijfje citroen en wat verse munt en ijsblokjes.

De plekken waren al ingedeeld en alle singles zochten hun naamkaartje op de 3 ronde tafels. De amuse, een Zalm Bonbon, werd geserveerd. Het belletje luidde na ongeveer een half uur en alle naamkaartjes werden ingeleverd om opnieuw een tafelschikking te laten maken. Zo genoot iedereen van telkens andere tafelgenoten en van de Carpaccio van ossenhaas met pesto dressing en Parmezaanse kaas, Kabeljauw met mosterdschuim, Kipfilet met paprikasaus, ananas en papaja en tenslotte van de Aardbeien duo.

Na de laatste gang van het heerlijke 5-gangen diner schreven alle deelnemers op hun naamkaartje wie ze graag beter wilden leren kennen. Schreven beiden elkaars naam op en leverden ze het naamkaartje in, dan kregen ze elkaars telefoonnummer. Zo zijn die avond 4 matches ontstaan!

In het café van Parkzicht werd de avond voortgezet. Een prima plek om gezellig na te praten!

Hieronder lees je hoe het is om mee te doen aan deze bijzondere Speeddate.

“Een verrassende gezellige avond”
“Ik heb een super avond gehad en heel ongedwongen sfeertje”
“Joyce, het was een gezellige avond”
“Ik vond het een leuke avond met 2 mannen die ik wel aardig vond maar waarvan ik denk toch waarschijnlijk niet een match”
“Leuke avond. Leuke opzet zo”
“Het was gezellig”
“Leuke ontspannen avond”
“Voor herhaling vatbaar!”

Uitgebreidere reactie zijn ook welkom en kan je hieronder plaatsen.

3 reacties op Speeddate Diner 4/10

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.