2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Speeddaten Groningen 11/12/’13

Single avond Groningen

In het sfeervolle Jazzcafé de Spieghel in Groningen organiseerde Relatiebemiddeling IndiviDuo samen met  Sam Events 4U deze speeddate avond op de magische datum: 11-12-’13. We zaten in een zaaltje waar Herman Brood ooit optrad.

Normaal melden veel single vrouwen zich aan voor het speeddaten. Dit keer meldden juist veel single mannen zich aan! Met 12 dames en 15 heren ging het speeddaten van start om half negen. De 8 speeddate-rondes werd onderbroken met een pauze (om nog meer leuke mensen te kunnen ontmoeten of om nog langer door te praten).

Zoals gepland waren we om tien uur klaar met de laatste ronde en werden de matchkaarten ingeleverd. Meteen werd gekeken wie allebei “ja” hadden aangekruist op de kaart. Maar liefst 8 matches was het resultaat! De matchkaarten werden teruggegeven met een telefoonnummer erop voor de singles met een match.

Cadeau voor singles

Sommigen bleven daarna nog wat drinken en napraten (met hun match), anderen gingen vrij snel naar huis. Velen moesten de volgende dag weer vroeg uit de veren! Alle deelnemers gingen met een goodiebag naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op Speeddaten Groningen 11/12/’13

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.