2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Speeddaten Groningen 11/12/’13

Single avond Groningen

In het sfeervolle Jazzcafé de Spieghel in Groningen organiseerde Relatiebemiddeling IndiviDuo samen met  Sam Events 4U deze speeddate avond op de magische datum: 11-12-’13. We zaten in een zaaltje waar Herman Brood ooit optrad.

Normaal melden veel single vrouwen zich aan voor het speeddaten. Dit keer meldden juist veel single mannen zich aan! Met 12 dames en 15 heren ging het speeddaten van start om half negen. De 8 speeddate-rondes werd onderbroken met een pauze (om nog meer leuke mensen te kunnen ontmoeten of om nog langer door te praten).

Zoals gepland waren we om tien uur klaar met de laatste ronde en werden de matchkaarten ingeleverd. Meteen werd gekeken wie allebei “ja” hadden aangekruist op de kaart. Maar liefst 8 matches was het resultaat! De matchkaarten werden teruggegeven met een telefoonnummer erop voor de singles met een match.

Cadeau voor singles

Sommigen bleven daarna nog wat drinken en napraten (met hun match), anderen gingen vrij snel naar huis. Velen moesten de volgende dag weer vroeg uit de veren! Alle deelnemers gingen met een goodiebag naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

email

3 reacties op Speeddaten Groningen 11/12/’13

 • Edward:

  Speeddaten Groningen 11/12/’13:
  Prima lokatie, tijd en personen, allemaal geen zin in een eenzame kerst. Vijftig procent match vind ik veel (mazzel voor ons!) Over de avond: Ik was in juni al een keer in Assen geweest en wist dus hoe het ging en wat me te wachten stond. Verder had ik mijn verwachting op nul gezet. Het zou toch wel wonderlijk zijn om “de ware” te ontmoeten. Mede daarom ging ik er vrij ontspannen heen. Het was alleen kolerekoud en ik moet zonodig altijd op de fiets (ik heb een hekel aan autorijden in de binnenstad) Joyce was er natuurlijk al en had het weer prima geregeld. Ik herkende enkele mensen van een vorige keer. Verder heb ik weer een aantal serieuze, leuke mensen ontmoet waarvan er één duidelijk uitsprong: Bingo!
  Compliment voor Joyce: Positieve instelling, kundig en betrouwbaar.Het lukt haar steeds om goeie aktiviteiten te organiseren, serieuze mensen nieuwsgierig te maken en dus resultaten te scoren. Beter dan Brood!

 • Angela:

  Hai Joyce, alle complimenten voor wat je doet voor singles. Goed bezig, leuk!! Deze keer een activiteit in de stad Groningen dus ik besloot nu echt maar weer eens mee te doen. Prettige lokatie, leuke datum, vlak voor de feestdagen, daar is duidelijk over nagedacht. De sfeer was goed en er waren genoeg leuke mensen. Ik probeerde het maar speeddaten is denk ik niet iets voor mij, het gaat te snel. Ik was net in gesprek en daar was daar weer de gong… Jammer dat veel mensen weg moesten voor het swingfeest begon. Tja, het was een doordeweekse dag… Toch een leuke ervaring en alvast alle goeds voor 2014!

 • Linda:

  Ik dacht, je moet alles een keer proberen en had me opgegeven in een gekke bui. En aangezien het in de stad was, heeft me ook overgehaald om me op te geven. Ik ben er heen gegaan zonder enige verwachtingen, daarom was ik ook vrij rustig. Verder was de avond goed georganiseerd en verliep alles vrij soepel. Het speeddaten op zich is wel een ervaring. Heel veel mensen uit mijn omgeving zeiden allemaal: “dat je dat durft”.
  Je leert er ook wel veel van, want je gaat echt op dingen letten als iemand voor je zit, als je meer mensen ziet, kun je bepaalde dingen sneller onderscheiden. Ik heb het gezellig gehad en vond het leerzaam. Alleen jammer dat het op een door de weekse dag was, want anders was ik wel naar de “afterparty” gegaan.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.