2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Speeddaten met ’80 & ’90 Feest 8/6

speeddaten in Drenthe

Maar liefst 16 heren en 15 dames hadden zich aangemeld om te komen speeddaten op 8 juni in Pand 17 in Assen! Een half uur eerder dan de aanvangstijd stonden de eerste singles al voor de deur.

De deelnemers kregen elk een batch met hun voornaam en hun matchkaart. Onder het genot van een kopje koffie of thee maakten de deelnemers onderling al met enkelen een praatje.

Om 20:30 uur begon na een korte uitleg het echte speeddaten. De dames zochten hun tafeltje op en de heren keken op hun matchkaart bij welk tafeltje hun eerste date plaatsvond. 7 minuten later ging de bel en moest worden aangegeven op de matchkaart of ze een vervolg wilden om elkaar uitgebreider te spreken.

Na 4 rondes was het pauze en kon iedereen bijkomen en wat drinken. Daarna kwamen nog 4 rondes. Sommigen vonden het moeilijk om te beslissen of ze bepaalde personen beter wilden leren kennen.

80s en 90s feest in Assen
De matchkaarten werden ingeleverd en de deelnemers gingen naar het 80’s & 90’s Feest om daar verder te praten en te gaan dansen. Ruim een half uur later werden de matchkaarten teruggeven. Hadden beiden een “ja” aangekruist, dan kregen ze beiden elkaars telefoonnummer. Zo ontstonden maar liefst 7 matches! Het 8e stel had de matchkaart niet ingeleverd en op de dansvloer leek toch echt het 9e stel elkaar gevonden te hebben…. Daarnaast waren 3 onduidelijk aangegeven matches. Degene die onduidelijk was kreeg het telefoonnummer van de ander die wel duidelijk geïnteresseerd was.

Kortom een behoorlijk aantal stellen werden gevormd aan de Stelmakerstraat 17 in Assen. Zou het aan de straatnaam liggen?

Tot 2:00 uur werd vervolgens nog verder gepraat en gedanst op de muziek verzorgd door DJ’s 4 Party. Daarna ging iedereen naar huis. Kom je weer dansen op 80s en 90s muziek in Pand 17 in september?

Hoe vond jij deze avond?

 

9 reacties op Speeddaten met ’80 & ’90 Feest 8/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.