2012-03-26 header bekers.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Spoedcursus flirten

Op 15 november werd mij door RTV Drenthe gevraagd om mijn visie op de stelling “Flirten in het echte leven is toch veel leuker?”. Dit naar aanleiding van een artikel “All you need is internet” in De Pers op 15 november 2011.
Op Biddys.nl, de flirtsite voor studenten, sturen studenten die elkaar letterlijk en figuurlijk zien zitten in collegezaal of universiteitsbibliotheek elkaar heel veel berichten. Relaties beginnen steeds vaker via internet. Door het “veilige” gevoel achter het mobieltje of de computer, wachten singles lang voordat ze elkaar gaan ontmoeten. In het echt zijn er zoveel meer factoren die bepalen of je een klik hebt of kan krijgen. Ben je via internet aan het flirten? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak om elkaar daadwerkelijk te ontmoeten. De radio-uitzending eindigde ik met een spoedcursus flirten.
Wil je leren flirten? Lees dan het ebook “Succesvol Flirten: Hoe maak ik makkelijk contact”. Ga dan naar https://www.individuo.nl/ en vul je voornaam en emailadres in.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.