2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Stijldansavond Stadskanaal 9/2

Vlak voor Valentijnsdag de voeten de dansvloer op! Deze avond was speciaal voor het stijldansen georganiseerd.
Bij Dans- en Partycentrum Gossen in Stadskanaal begonnen 12 single heren, 11 single dames en ik met een proefles Quickstep. Daarna kwamen nog wat mensen om te gaan stijldansen.

dansen voor alleenstaandenDe zaal was leuk ingericht in Valentijnsfeer met kaarsjes op de tafels, rode hart-ballonnen aan het plafond en rode chocolaatjes in hart-vorm. De vloer was lekker groot zodat de meer geoefende dansers makkelijk hun gang konden gaan en de beginners niet in botsing kwamen met andere stelletjes.

Na een tijdje werd ook een proefles Engelse Wals en de Salsa gegeven. Zo kon iedereen met diverse dansen gaan oefenen.

Tot 1:00 uur ging iedereen geregeld de dansvloer op. Daarna bleven velen nog napraten onder het genot van een drankje. Pas om 3:00 uur gingen de laatsten op huis aan.

Begin maart starten danslessen voor singles op de woensdag-  vanaf 20:30 uur en de vrijdagavond vanaf 20:00 uur bij Dans- en Partycentrum Gossen in Stadskanaal. Het lesgeld bedraagt €25,= per persoon per kalender maand.

Heb jij hiervoor belangstelling? Stuur dan een e-mail naar info@dansstudiogossen.nl met daarin jouw naam, telefoonnummer en geboortedatum. Je krijgt van de Dansschool telefonisch bericht wanneer de danslessen plaatsvinden. Ook als je niet mee hebt gedaan aan de proefles op 9 februari, ben je van harte welkom. Het is niet nodig om je aan te melden met een danspartner.

Was jij bij de Stijldansavond in Stadskanaal? Dan vind ik het leuk als je hieronder laat weten wat je van de avond vond.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.