2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Succescollege 22/11

TheatercollegeVanaf 19 uur kwamen alle deelnemers voor het theatercollege naar Fellini tegenover theater De Nieuwe Kolk in Assen. De twee uit Friesland reisden samen en kon ik het eerste verwelkomen. De 2 singles uit Groningen kwamen elk van een totaal andere hoek zodat ze niet konden carpoolen en de laatste kwam net als ik uit Drenthe. Na de thee en koffie liepen we het kleine stukje naar het theater en zochten al snel onze stoelen op lekker vooraan op rij 2.

David de Kock vertelde ons hoe hij had ervaren dat hij  succesvol was en tegelijkertijd niet gelukkig en waardoor hij de stap had gezet om daar verandering in te brengen. Hij liet ons niet alleen maar toeschouwer en aanhoorder zijn, maar liet ons daadwerkelijk deelnemer worden middels oefeningen.

David de Kock

Pas even voor 23 uur was het theatercollege afgelopen. We vonden het te laat om nog wat te gaan drinken met z’n allen. Wel praatten we nog even na in de foyer en deelden met elkaar wat we morgen anders gingen doen om een stapje te zetten naar meer geluk.

1 reactie op Succescollege 22/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.