Beste lezers,

Ik ben verheugd jullie te informeren over mijn nieuwste E-Book, “Succesvol daten met IndiviDuo” dat nu beschikbaar is op bol.com! Ik heb deze geschreven om iedereen in staat te stellen het beste uit zichzelf en een date te halen. Met de bedoeling om met de juiste persoon een connectie te maken en natuurlijk je ware liefde te kunnen vinden. Het E-Book begint met de voorbereiding van je date, daarna tips voor tijdens jullie afspraak en ten slotte wat te doen ná je date.  Ik geef je als voorproefje hier alvast een paar tips om een date prettig te laten verlopen:

Luister naar elkaar

Een van de belangrijkste dingen tijdens een date is luisteren naar elkaar. Vraag naar de interesses en hobby’s van je date en wees oprecht geïnteresseerd. Zo leer je elkaar beter kennen en kan er een betekenisvolle connectie ontstaan.

Blijf positief

Vermijd negativiteit en klagen, vooral niet over exen en eerdere dates. Probeer in plaats daarvan te focussen op positieve dingen en interessante gespreksonderwerpen. Zo wordt de sfeer tijdens de date aangenaam en ontspannen.

Respecteer grenzen

Forceer niets. Als je date niet comfortabel is met bepaalde onderwerpen of activiteiten, respecteer dat dan. Het is belangrijk om elkaar op een respectvolle manier te behandelen.

Vergeet niet om plezier te hebben

Last but not least, vergeet niet om plezier te hebben tijdens de date! Een eerste date is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Maak er het beste van en geniet van het moment.

Als je meer wilt weten  en gedetailleerde adviezen kunt gebruiken rondom eerste dates, nodig ik je uit om mijn E-Book te bestellen op bol.com. Ik hoop dat het je zal inspireren en begeleiden op je weg naar succesvolle en betekenisvolle relaties.

Wil je meer hulp? Roep dan mijn hulp in en ik zoek voor jou persoonlijk je matches en begeleid je voor en na je dates, tot je de ware liefde gevonden hebt.

Warme groet,

Jeannette Hoek

E-Book bestellen:

https://www.bol.com/nl/nl/p/individuo-relatiebemiddeling-succesvol-daten-met-individuo/9300000168718912/?bltgh=lFmskN4oY6o-zTEXVj5Idg.2_6.8.ProductImage