2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tijd voor Liefde

slow datenZodra je de eerste blik op iemand hebt geworpen, weet je het al of het iets kan worden. Herken je dit? Op deze manier vallen heel veel -voor jou ongeschikte- mensen af en stop je weinig of geen energie in de relatie. Vaak is dat goed, maar het kan ook zijn dat die eerste indruk gebaseerd is op zaken die er niet toe doen of dat je onbewust telkens op iemand valt die eigenlijk helemaal geen geschikte partner voor je is.

Het is heel natuurlijk om een eerste schifting te maken. Je denkt dan al snel: “Jou vind ik leuk” en “Met jou heb ik minder”. Leer je iemand beter kennen, dan kan is er een grote kans dat je je mening wat moet bijstellen. Want die ene leuke, blijkt helaas ook nare kantjes te hebben en degene met wie je niks denkt te hebben, heeft een fantastische persoonlijkheid.

Je weet het niet of jullie een goede match zijn, totdat je het de tijd geeft. Dat zijn we niet meer gewend. Online is het aanbod veelal overweldigend en moet je vaak op basis van weinig gegevens of foto’s een keuze maken. Heb je eindelijk digitaal 1 op 1 contact dan is het maar de vraag wanneer je elkaar daadwerkelijk kan ontmoeten om het complete beeld van iemand te krijgen. Ontmoet je iemand via relatiebemiddeling en komt één van beiden niet helemaal goed uit de verf door de zenuwen of je had een ander persoon verwacht, of wat dan ook, dan blijft het bij die ene ontmoeting.  

Mijn ervaring is dat tijdens de weekenden die ik organiseer voor singles (veelal samen met Kees Lam van Go-out!), er hele leuke contacten ontstaan voor degenen die zich openstellen. Soms ontstaan er één of meer stelletjes, vaak mooie vriendschappen. Ik moet toegeven dat ik mijn mening over deelnemers diverse keren heb moeten bijstellen na dubbel van het lachen liggen in de jacuzzi, samen aan de slag in de keuken of diepgaande gesprekken tijdens een strandwandeling.

Kees en ik hebben wat afleveringen van Lang leve de Liefde bekeken en het lijkt het ons leuk om ook zoiets aan te bieden. Wees gerust, je komt niet op TV! Wij dachten om 24 uur of misschien wel langer een huisje te boeken voor een stel die in theorie een goede match vormt. Wij zitten in de buurt, hebben af en toe contact om te checken of het nog leuk is en geven indien nodig tips. Jullie hebben alle tijd om kennis te maken in een huiselijke omgeving.

Voordat we het project “Tijd voor liefde” daadwerkelijk gaan uitwerken, willen we weten of hier animo voor is. Singles die ingeschreven staan voor relatiebemiddeling bij IndiviDuo krijgen korting. Lijkt het je wat en zou jij zelf hieraan mee willen doen? Mail mij voor een vrijblijvende aanmelding zodat wij weten of er voldoende belangstelling is.

Waarom denk je dat dit voor jou zou kunnen werken? Laat hieronder een reactie achter of mail ons. Tips zijn ook welkom.

5 reacties op Tijd voor Liefde

 • Gea:

  Hoi Joyce en Kees,

  Wat een leuk idee. Lijkt me erg leuk en tegelijk spannend om mee te doen.
  Ervaring online heb ik niet, ik heb nergens een account aangemaakt. Met de reden dat je over en weer elkaar de kans niet geeft om elkaar beter te leren kennen.
  Bij individuo sta ik ingeschreven. Op deze wijze hoop ik op een match.
  24 uur op elkaar aangewezen zijn en op deze manier elkaar de ruimte te geven om elkaar beter te leren kennen lijkt me een leuke uitdaging ?

  Warme groet en fijne paasdagen ondanks de omstandigheden.
  Gea

 • Fred:

  Het lijkt mij wel goed voor mij om daar aan mee te doen.
  Ben alleen dan wel benieuwd naar wat de kosten zullen zijn, ben niet meer werkzaam al ruim tien jaar niet meer maar vermaak mij prima.

  Vriendelijke groet Fred

 • man:

  Hallo Joyce,
  Misschien heb ik in het verleden verkeerde keuzes gemaakt,met als gevolg teleurstelling en wantrouwen.Daarom lijkt mij dit een prima idee.Ik sta er voor open. Groet.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.