2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour 2016

Tour d'AmourVeel regen was voorspeld en dat gedurende bijna de hele dag. Geen goede vooruitzichten dus voor de Tour ‘d Amour VI op 12 juni met overwegend cabrio’s. De zondag begonnen we echter op het terras in de zon in Ruinen waar de 21 deelnemers met elkaar kennismaakten.

De auto’s werden ingedeeld en alle cabrio’s gooiden het dak open. Ook het dakje van de Fiat 500 uit 1971 werd geopend en reed voorop gevolgd door een BMW Z3 M, Citroën Pluriel, Mercedes 350SL, Renault Megane CC, Volkswagen Golf, Mercedes SLK, Mercedes CLK en de Roze Cadillac Sedan de Ville uit 1958. Deze laatste oldtimer rijdt veel voor trouwerijen en werd ter beschikking gesteld door Carry Cars. Toch handig als een stel meteen wil trouwen na zo’n Tour d’Amour…

In Diever werden de auto’s opnieuw ingedeeld nadat de laatste auto ons na 20 minuten weer had gevonden op de wisselplek. Iedereen was benieuwd of er nu al een stel was ontstaan! Tijdens de rit werd even gestopt om de cabrio’s dicht te maken wegens de regen. De rit ging naar Landgoed Overcinge waar binnen een heerlijke lunch voor ons klaarstond.

TrouwautoOpen Auto's

Na de lunch brak de zon weer door. De auto’s werden dit keer niet ingedeeld waardoor het even zoeken was naar een leuke chauffeur/chauffeuse of naar een bijzondere auto. Met open kappen reden we de oprijlaan af en zetten we de tourrit voort richting De Wijk. Daar vond de laatste wissel plaats in het zonnetje. De stoet zette zich weer in beweging om via Zuidwolde, Ten Arlo en Echten terug te rijden naar Ruinen.

HavelteLunch met singles

Nog steeds scheen de zon en dus streek het gezelschap weer neer op het terras van Luning’s Restaurant. Een trekharmonica werd uit een cabrio gehaald voor bijpassende muziek. De deelnemers waren allemaal met elkaar in gesprek. Zo’n dagje samen erop uit zorgt duidelijk voor verbinding.

Toertocht voor singlesTerrasje met singles

En wat hebben we geboft met het weer! Pas op weg naar huis kreeg ik een flinke bui over me heen, wat een geweldige timing….

 

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.