2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour II 10/6

singles ontmoeten elkaar in RodenOp het terras van de Cuisinerie op het landgoed Mensinge in Roden verzamelden we en maakten we kennis met elkaar tijdens een kopje koffie of thee. De sfeer was in het begin nog afwachtend.

Met 8 oldtimers waaronder 2 trouwauto’s gingen we rond 11:00 uur op pad nadat iedereen te horen had gekregen in welke auto hij of zij mocht plaatsnemen. In Zeegse werd van oldtimer gewisseld.

Even voor enen kwamen we bij de draaiende molen in Gieterveen aan. Daar stond een romantische picknick buiten voor ons klaar. Kunstenaar Foleor was die dag niet alleen chauffeur van een Rover V8P6 uit 1975,  maar ook droeg hij gedichten voor en speelde op zijn Harmonica. Met het zonnetje erbij was het plaatje compleet.

Klassiekers staan klaar voor de Oldtimer Toertocht met picknickRomantisch picknicken voor singles

De afwachtende sfeer was inmiddels omgeslagen in een gezellige. Een losgeslagen witte ballon in hartvorm werd gedoopt tot “dichtballon”. Wie deze ballon kreeg, begon spontaan te dichten. Iedereen die de ballon in handen kreeg deed vrolijk mee.

Gedichten werden voorgedragen aan singles

Ondertussen kon de molen worden bezichtigd. Daarna stapten we weer in de oldtimers en reden via het Boomkroonpad naar Hooghalen. Hier vond de laatste wissel plaats en reden we verder naar Roden. Het terras van de Cuisinerie was inmiddels behoorlijk gevuld door anderen die van het mooie weer genoten. Binnen was voldoende plaats om onder het genot van een drankje na te praten.

overzicht van romantische picknick in DrentheRomantiek tijdens de picknick in Gieterveen

Zouden er stelletjes zijn ontstaan die één van de trouwauto’s gaat gebruiken waar ze voor bedoeld zijn? Mocht een stel een trouwauto zoeken, dan kunnen ze terecht bij Aling Classic Cars van Henk Aling uit Tynaaloo of bij Oldtimerrijden van Harm Slot uit Yde. Alle chauffeurs nogmaals bedankt voor de inzet van jullie oldtimers!

Hoe heb jij deze dag ervaren? Deel hieronder jouw ervaringen.

3 reacties op Tour d’Amour II 10/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.