2012-03-26 header lichte wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour III 23/6

Dit keer meldden in het begin meer chauffeurs met oldtimer of cabrio zich aan dan bijrijders. Dat lag vast aan het weer. In totaal waren we met 10 vrouwen en 11 mannen en 8 auto’s.

Bij Restaurant Poolshoogte in de Staatsbossen van Odoorn ontmoetten de deelnemers elkaar onder het genot van een kopje thee of koffie. De Hondsrugzangers hadden net die ochtend een optreden. Wij kregen het begin van het gezang mee terwijl wij de laatste slokken opdronken.

activiteiten voor singles in DrentheBezoekerscentrum Dwingelderveld

Buiten werden de auto’s ingedeeld en vertrok de stoet richting Nieuw Balinge. Daar werd gewisseld van auto en reden we verder naar het Bezoekerscentrum van Dwingelderveld. Vanwege het weer was het buffet binnen in het Bezoekerscentrum opgesteld door Cateringservice Eten & Beleven. We genoten van de soep, de diverse soorten broodjes, de meloen en de cake. Tot slot een heerlijke bonbon.

Oldtimers en cabrio's bekijken met singleskunst voor singles

Met volle buiken liepen we in de regen terug naar de auto’s. Dit keer zochten de bijrijders zelf een plekje. De tocht reed door prachtige dorpen zoals Dwingeloo en Lhee. Vlak voor een brug aan het water voorbij Wijster stopten we en kregen een paar bijzondere gedichten voorgedragen. De laatste keer konden de singles kiezen in welke auto ze stapten voor het laatste stuk terug naar Restaurant Poolshoogte.

oldtimers rijden met singlesVan Odoorn naar Dwingeloo met singles

De Hondsrugzangers waren inmiddels vertrokken en nu troffen we op het terras een kinderkoor aan dat net klaar was. Het terras lonkte in het zonnetje, maar we besloten toch de rust op te zoeken binnen. Met een lekker drankje praatten we nog even na aan 2 lange tafels.

actieve singles in Drenthemooie auto rijden met singles

Elke Tour d’Amour is weer anders. Andere deelnemers, andere auto’s, andere locatie, etc.. Aan de reacties te horen denk ik dat ook deze Oldtimer toertocht een goed geslaagde activiteit was. Als je hebt meegedaan, laat je dan hieronder weten hoe jij het hebt ervaren?

13 reacties op Tour d’Amour III 23/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.