2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour IV 22/6

De vierde Tour d’Amour was wederom een geslaagde activiteit. Veel nieuwe gezichten en veel andere oldtimers en cabrio’s dan vorige jaren zorgen elke keer weer voor een andere sfeer en belevenis.

Bij Het Witte Huis in Zeegse druppelden de 23 deelnemers rond 10:30 uur binnen op het terras. Onder de zonnewering zat iedereen droog terwijl het af en toe wat motregende. Na een kopje koffie werden de singles ingedeeld in de negen auto’s waaronder een Austin Healey, een New Beetle Cabrio, een Citroën DS en een prachtige trouwauto (Cadillac Fleetwood 60 Special uit 1955) ter beschikking gesteld door Caddy Cars.

Vervoer van singles Toertocht voor singles

Bij Vries werd gestopt voor een wissel. Alle deelnemers wisselden van voertuig om door te rijden naar de molen van Gieterveen. De molen draaide en bij de molen stond de picknick voor ons klaar. Inmiddels was het zonnetje gaan schijnen waardoor alles er super uitzag. Iedereen liet zich de broodjes, aardbeien, druiven, komkommer, brownies, cakejes, wijn, etc. lekker smaken. Bert pakte zijn trekharmonica uit de kofferbak en zorgde voor gezellige achtergrondmuziek. De molenaar gaf een rondleiding in de molen aan een groep geïnteresseerden.

Oldtimer toerritUitje voor singles

Voor de terugweg mocht iedereen zelf een plekje gaan zoeken in de  oldtimers en cabrio’s. Na ‘t Nije Hemelriek stopten we in het bos voor de laatste wissel. “Ga ik voor de leuke chauffeur of voor de mooie auto?” Moeilijke knopen werden doorgehakt bij het instappen… Ook ik had het moeilijk met kiezen, want alle auto’s hadden wel iets bijzonders.

Bij het Witte Huis aangekomen namen we plaats op het terras om nog wat na te praten onder het genot van een drankje. Tegen 17:00 uur nam iedereen afscheid van elkaar.

Picknick buiten met singlessingles op terras

Bedankt voor de mooie dag allemaal! Chauffeurs, jullie wil ik allemaal extra bedanken. Door jullie auto’s hebben jullie deze dag mogelijk gemaakt. Geesje, bedankt voor het verzorgen van de picknick samen met je man. Jos, fijn dat we deze locatie mochten gebruiken.

Heb je meegedaan aan de Tour d’Amour IV? Plaats dan hieronder een reactie zodat anderen kunnen lezen hoe het was om mee te doen aan deze activiteit.

10 reacties op Tour d’Amour IV 22/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.