2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour VII

Caddy CarsDe zevende Tour d’Amour vond plaats op zondag 2 juli 2017. Dit keer startte de toertocht in Wedde bij de Weddermeerhoeve. Het plan was om op het terras aan het water te gaan zitten, maar daar was het net iets te fris voor. Binnen hadden we een eigen zaaltje waar alle 28 deelnemers elkaar ontmoetten. Helaas bleven drie dames op de reservelijst staan, want er was niet voldoende plek voor ze in de 9 auto’s. De andere 19 deelnemers stapten na een kop koffie in de cabrio’s en oldtimers.

Caddy Cars deed dit jaar mee met maar liefst 2 trouwauto’s; een roze en een zwarte Cadillac. Daarnaast reed ook een fiat 500 uit 1971 mee, een paar moderne BMW cabriolet en diverse Volkswagen cabrio’s.

trouwauto Fiat 500 uit 1971

In de ochtend hadden we even wat regen onderweg  en bij de wissel bij de Blauwe Stad was het droog. De kappen van de cabrioletten gingen omlaag en via Bad Nieuweschans en Bellingwolde reden we naar de locatie van de picknick bij Natuurcamping Entourage. Langs de klaprozen en kunstwerken liepen we naar het tuinhuisje waar de lunch voor ons klaarstond.

lunch voor singlesNatuurcamping Entourage

Op de terugweg reden we door Bourtange en Sellingen. Bij het klooster in Ter Apel was de laatste wissel. Via Mussel en Vlagtwedde kwamen we tenslotte weer in Wedderveer. Met 18 graden was het nog steeds niet geweldig weer om op het terras te gaan zitten. In het inmiddels vertrouwde zaaltje namen we nog wat te drinken.

wissel tijdens toertochtontvangst singles

Ik wil mijn vriendin en haar man hierbij bedanken voor het verzorgen van de catering, Caddy Cars voor het bedenken van de route door het Groninger landschap en de chauffeurs voor het inzetten van hun auto! Dankzij jullie is de Tour d’Amour wederom geslaagd.

2 reacties op Tour d’Amour VII

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.