2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Tour d’Amour VIII 16/9

Picknick voor singles

Met een veelbelovend zonnetje reden we naar Diever waar iedereen even voor 10 uur arriveerde bij Restaurant Brinkzicht om kennis te maken met de andere deelnemers aan de jaarlijkse Tour d’Amour. Na een kop koffie werden de 9 prachtige auto’s ingedeeld. Dit jaar reed weer de roze Cadillac Sedan de Ville uit 1958 van Caddy Cars mee. Alle overige auto’s hadden een open dak: Austin Healy, Morgan plus 8, BMW Z4 S Drive 35 IS, Mazda, Kever, Mercedes en twee Volkswagen Golf.

We hadden geluk met het weer en alle cabrioletten vertrokken met de kappen open richting Hooghalen. Op de grote parkeerplaats van Kamp Westerbork konden we even de benen strekken en vond de wissel plaats. We stapten in een -voor ons- nieuwe auto en reden via Grolloo langs het Boomkroonpad naar Gieterveen. Daar draaide de molen en stond de picknick klaar!

Tour d'Amouur  Gieterveen

We genoten samen van de lunch en van elkaars gezelschap. Sommigen streken gezellig neer op een picknickkleed en anderen namen plaats aan een picknicktafel. We hadden ook nog tijd om de molen De Eendracht te bezichtigen. Om 14 uur zocht iedereen zelf een mooie auto (of interessante chauffeur) uit voor terugrit. Slimme deelnemers hadden tijdens dit tijdens de picknick al geregeld om teleurstelling te voorkomen.

singles picknicksingles in Diever

We reden nu via Borger en Zuidveld naar Eursinge voor de laatste wissel. Langs Bruntinge, Spier en Dwingeloo kwamen we weer in Diever aan. Daar was een gedeelte van het terras voor ons gereserveerd bij Brinkzicht. We praatten in het zonnetje na onder het genot van een drankje.

Bijzondere gesprekken vonden plaats onderweg en waardoor de uitdrukking ontstond “Wat gezegd wordt in de Cadillac, blijft in de Cadillac”. Ook van andere deelnemers hoorde ik dat de cabrio’s ideaal waren voor interessante conversaties.

Cupido vertrouwde mij toe dat hij zijn werk tijdens de Tour d’Amour weer gedaan had ♥♥.

1 reactie op Tour d’Amour VIII 16/9

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.