2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Vakantie te kort?

Mijn werk vind erg leuk om te doen. Ik maak vaak lange dagen, maar omdat ik mijn werk met plezier doe en het gevoel heb dat anderen daar ook bij gebaat zijn, kan ik ook zonder problemen lang door gaan.Joyce Boerkoel aan het werk

Nu gaat iedereen om mij heen met vakantie en ik merk dat ook ik daar enorm veel behoefte aan heb. Lekker even helemaal niets moeten. Geen email, telefoontjes, blogs schrijven, activiteiten voorbereiden, administratie bijhouden,….

Normaal ga ik 2 of 3 weken op vakantie in de zomer. Omdat we deze zomer het dak gaan vernieuwen, gaan we slechts een weekje weg. Dat vind ik wel erg kort. Daarom zoek ik tussendoor mijn ontspanning wat meer op.

Wat doe ik om mijn batterijen weer op te laden?

Relaxen in de natuur* Dagje naar de sauna. Genieten van de warmte, de rust, maar ook even zwemmen en het bubbelbad in. Na zo’n dag voel ik me lekker loom en helemaal ontspannen.

* Middag naar een klimpark. Mijn hele gezin vindt dit een geweldig uitje. Lekker klimmen, slingeren aan touwen en met kabelbaantjes door de lucht suizen! Lekker moe ben ik daarna.

* Praten met een vriend(in). Lekker kletsen over alles wat mij en mijn vriend(in) bezig houdt. Zo kom ik op nieuwe ideeën.

* Sporten. Elke week ben ik een paar keer aan het sporten.  Ik zit op fitness, tai chi en badminton. Verder wandel ik graag. Daarom organiseer ik ook vaak wandelingen!

* Uitslapen. Of een keer vroeg naar bed. Heerlijk wat extra uurtjes slapen om bij te tanken.

* Wegdromen in het zonnetje. Het zonnetje maakt mij loom en ontspannen. Ik vind het heerlijk om te lezen in de zon en dan zo weg te dommelen in dromenland.

Met de juiste balans blijf ik geestelijk en lichamelijk gezond. Wat doe jij om te ontspannen en jouw batterijen weer op te laden? Ik ben erg benieuwd hoe jij tot rust komt.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.