2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Valentijnsweekend 9-12 feb

ValentijnsdagHet weekend vlak voor Valentijnsdag was koud en het sneeuwde zelfs! Gelukkig waaide de buien snel over op Ameland zodat we wel lekker naar buiten konden elke dag.

Vrijdag namen alle deelnemers de boot van 16 uur en rond 17 uur was de groep compleet. Bij de houtkachel aten we tompoucen met hartjes erop die een deelnemer had meegenomen. Na de soep met broodjes deden we wat spelletjes die zorgden dat we elkaar wat beter leerden kennen.

Zaterdagochtend maakten we een wandeling over het strand en liepen door de dorpjes weer terug naar de wellnessboerderij. Onderweg werd veel gezongen. Lekker opwarmen met een kopje soep bij de lunch. Die middag ging een groepje onze eigen sauna en zwembad in, een ander groepje ging naar de vuurtoren en de rest bleef gezellig in de ruime woonkamer kletsen.

Klein Vaarwaterduinen van Ameland

Met 2 auto’s reden we naar het westpunt van het eiland om de zonsondergang te zien. We dronken wat onder de vuurtoren en daarna begon de dropping. Voordat het begon te regenen was iedereen weer binnen. We aten zelfgemaakte Chinees. Die avond deden we nog een paar spelletjes.

speelsheidvalentijns etentje

Zondagochtend regende het en waaide het hard. We waren lekker lui en na wat lol tijdens het maken van voetenfoto’s tijdens het zingen van “The sound of Silence” klaarde het weer wat op en hadden we weer zin op erop uit te gaan.

speeltuinstrand van Ameland

We liepen over de Strandweg naar het strand. Het stuivende zand zorgde voor prachtige plaatjes. Met de wind in de rug liep het prima. Via de duinen wandelden we naar onze boerderij terug waar we aan de warme chocolademelk met slagroom gingen.

single wandelingRomantische zonsondergang

De hele groep ging een uur bowlen in de bowlingbaan van Klein Vaarwater. Sommigen konden geweldige effectballen gooien. Met z’n allen keken we naar twee romantische films. Tussendoor gingen we koken en aten we een heerlijke pasta met een salade. Na de filmmarathon hadden we wat beweging nodig en dansten de nacht in.

actieve singlesValentijns film

Al om 8.30 uur zaten we maandagochtend aan het ontbijt omdat we om 10 uur onze huizen uit moesten zijn. Het opruimen en inpakken liep lekker gesmeerd doordat iedereen meehielp. Helaas was het dan toch echt tijd om afscheid te nemen van elkaar.

Ik kijk terug op een weekend waar veel gelachen en gezongen is!

 

4 reacties op Valentijnsweekend 9-12 feb

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.