2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Valentine Party 14/2

Relatiebemiddeling IndiviDuoHeel Pand 17 was omgetoverd in de sfeer van Valentijn. Een rode loper lag klaar bij de entree met een groot rood hart welke al van verre was te zien. Aan het plafonds heel veel rode hartjes, ballonnen, etc.. Ook de zaal bij het buffet was de ruimte heel gezellig versierd.

Na het buffet startte de workshop Weet hoe je Date met 17 singles. Aan het begin waren de deelnemers nog wat stilletjes, maar al snel deelden zij met elkaar hun ervaringen op het gebied van het daten. De opdracht om met elkaar te bedenken waar je het over kunt hebben tijdens een eerste ontmoeting viel goed in de smaak; de singles die elkaar niet eerder hadden ontmoet, hadden door deze opdracht al heel leuk contact met elkaar!
Uit de enquête van de workshop kwam naar voren dat sommigen het voortaan rustiger aan gingen doen, meer vragen gaan stellen en ontvangen hun eerste afspraakje niet meer direct thuis.

Diner voor vrijgezellenSingle Workshop

Ondertussen was de 11 koppige band Soul XS al gaan spelen in de zaal boven, draaide DJ’s 4 Party al 80s en 90s muziek en klonk Lounge en Club muziek in de Single Area bij DJ Thiago Mereilles. De verlichte dansvloeren waren al snel gevuld.

Matchmaker Joyce BoerkoelSingle Veiling

Tijdens de pauzes van de band vond de Vrijgezellen Veiling plaats. 3 single dames en 3 single heren hadden zich aangemeld om zich te laten veilen. Eén single man had tijdens het buffet en de workshop zijn hart al verpand aan een dame en trok zich uit de veiling terug.  De totale opbrengst van de veiling is € 345 en gaat naar het goede doel. De mensen van Interzorg Assen gaan dankzij de veiling met alleenstaande ouderen kamperen.

Dansen met singles11 koppige Soul band

Diverse vriendschappen en nog een paar serieuze relaties ontstonden op deze dag van de Liefde. Heel romantisch vond tenslotte ook nog een huwelijksaanzoek plaats!

Foto’s van het feest zijn na te bestellen bij de Fotograaf Louwina.

Hoe heb jij het feest ervaren?

4 reacties op Valentine Party 14/2

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.