2012-03-29 header 2 wijnglazen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Veel gestelde vragen

Partner zoeken via persoonlijke bemiddeling

Hoeveel matches zal ik aangeboden krijgen?

Dat hangt helemaal af van jouw profiel en jouw wensen. Geef je bijvoorbeeld veel specifieke kenmerken op van jouw toekomstige partner en vind je deze kenmerken allemaal erg belangrijk, dan krijg je weinig matches aangeboden.

Mag ik zelf nog op zoek gaan naar een partner als ik ben ingeschreven?

Natuurlijk mag je dat. Juist door dagelijks open te staan voor een nieuwe relatie heb je immers meer kans om een partner tegen te komen.

Hoe lang zal ik ingeschreven staan?

Indien je een partner hebt gevonden met of zonder mijn hulp kun je je uitschrijven. Naast de kosten voor het intakegesprek en het inschrijfgeld, ben je mij geen kosten meer verschuldigd.
Indien je -nadat je jouw eerste match hebt ontvangen- na de afgesproken inschrijfduur geen geschikte partner hebt gevonden, zal automatisch jouw inschrijving worden beëindigd. Daarna kun je ervoor kiezen om jouw inschrijving te verlengen.

Kan ik mijn inschrijving tijdelijk stopzetten?

Als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk liever geen matches ontvangt, kun je eenmalig de inschrijving met maximaal 6 maanden stopzetten.

Kan ik me ook meteen inschrijven?

Ja, je kan ook meteen een afspraak maken voor een intakegesprek.

Waarom is het intakegesprek bij mij thuis?

Mijn doel is om een goed beeld van je te krijgen, zodat je zo goed mogelijk gekoppeld kan worden. Door bij je thuis af te spreken, krijg ik een completer beeld van je persoonlijkheid.
Bovendien voel je je vast meer op je gemak in je eigen omgeving.

Hoe kan ik betalen?

Je kan kiezen voor zelf overmaken of contant betalen.

Waarom zou ik me bij IndiviDuo inschrijven en niet bij een datingsite?

 • je persoonlijke gegevens komen niet op internet
 • de profielen worden objectief opgesteld
 • je hoeft niet zelf te zoeken naar een geschikte partner
 • je hoeft niet over een computer te beschikken
 • je hebt één vast contactpersoon
 • indien je dat wenst kun je van mijn extra service gebruik maken
 • Nadelen van een datingsite:
  Veel mensen gaan alleen op uiterlijke kenmerken af
  Profielen kunnen zijn “opgeleukt”
  Foto’s kunnen fake of verouderd zijn
  Laagdrempelig waardoor ook minder serieuze mensen zich inschrijven
  Ook mensen met een relatie schrijven zich in

Wie zijn bij IndiviDuo ingeschreven?

De meeste singles die zich laten inschrijven willen een relatie rustig opbouwen en beginnen met een Lat relatie. Als de relatie goed is willen sommigen overwegen om te gaan samenwonen.
Ongeveer 150 singles staan ingeschreven voor relatiebemiddeling. De man/vrouw verhouding gaat gelijk op, de leeftijd varieert tussen 35 en 84 jaar met een gemiddelde van 55,5 jaar. Het werk/denkniveau varieert tussen MBO/HBO/WO.
Sommige mensen komen naar de activiteiten om te kijken wie staan ingeschreven voor Relatiebemiddeling. Zij krijgen geen goed beeld omdat niet alle ingeschreven singles meedoen aan activiteiten. Bovendien gaan de meesten alleen naar activiteiten die zij leuk vinden.

Kan ik foto’s inzien om zelf een partner uit te zoeken?

Nee, IndiviDuo werkt niet met foto’s die getoond wordt. Op Datingsites is dat wel de gewoonte. Bij persoonlijke bemiddeling ligt de nadruk op voldoende overeenkomsten. Natuurlijk wordt ook op uiterlijk gelet bij het matchen, maar dat is niet het meest belangrijke.

Wat is de kans dat ik via de Relatiebemiddeling van IndiviDuo mijn partner vind?

Het slagingspercentage is op dit moment 77% en is zo hoog doordat de singles die zich laten inschrijven voor Relatiebemiddeling een uitgebreid intakegesprek krijgen waardoor ze beter weten naar wie ze op zoek zijn. Hierdoor komt het voor dat sommigen vrij snel na de inschrijving zelf een partner ontmoeten. Indien een aangeboden match niet succesvol was, hoor ik graag waarom niet. Dit is voor mij en voor de cliënt een leermoment; ik kan daarna meestal een betere match aanbieden en de cliënt weet beter naar wie hij/zij op zoek is. Ook de combinatie met de single activiteiten die ik aanbied en coaching maakt dat veel singles dankzij IndiviDuo een passende partner vinden.

Doen aan de activiteiten voldoende mensen mee van mijn leeftijd?

Elke activiteit is anders en altijd komen weer nieuwe mensen die nooit eerder aan een activiteit hebben meegedaan. Bij hele sportieve activiteiten komen alleen maar mensen die een goede conditie hebben. Onder de beschrijving van de activiteit staat meestal de doelgroep genoemd voor wie de activiteit bedoelt is. Natuurlijk weet ik niet van te voren wie zich later nog meer gaan aanmelden.

 

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

11 dec Wandelen op Terschelling
19 dec Gezellig Koken
20 dec Kerstwandeling
31 dec Oud en Nieuw
15 mrt Terschelling
23 mrt Opwarmen in Senegal
23 mei Marker Wadden

Voor meer informatie