2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Versie 2.0

Upgrade jezelfKom je nu niet de juiste partner tegen? De huidige versie van jou (ik noem het voor het gemak versie 1.0) trekt een bepaald soort mensen aan (versie 1.0). Versies 1.0 zien jou als relatiemateriaal.

Wil je een “upgrade” naar een andere versie mensen, omdat je die aantrekkelijker vindt? Dit gaat niet vanzelf. Jij moet daar zelf ook wat aan doen. Jij zult dus uit je comfort zone, uit je huidige kringetje moeten stappen om zelf die upgrade naar 2.0 aan te gaan.

Iedereen leeft in een bepaald kringetje. Alleen de grootte en de vorm van dat kringetje is anders. Dat kringetje wordt bepaald door de mensen die je kent, de plaatsen waar je komt, de gewoontes die je hebt, wat je onderneemt, etc..

Jij hebt zelf veel invloed op allerlei aspecten van dat kringetje waardoor het kan veranderen. Stel dat je besluit een opleiding te gaan doen, dan ontmoet je nieuwe mensen en kan je tot andere inzichten komen en uiteindelijk misschien wel ander werk gaan doen. Ga je bungeejumpen voor het eerst en vind je dat heel spannend, dan kan je je daarna stoer of trots voelen. Je zelfvertrouwen geef je daarmee een boost. Daarna ben je tot nog meer instaat, ga je iets rechterop lopen, zien anderen jou meer staan, etc..

Zo zijn er tal van mogelijkheden waardoor jij je kringetje kan veranderen /vergroten en er een versie 2.0 van jou  ontstaat. Zie het als een steentje dat je in het water gooit. De minuscule golfslag kan weer van alles en nog wat veroorzaken.

Weet je niet hoe je naar versie 2.0 kunt upgraden? Wellicht is coaching dan iets voor jou.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.