2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Verslag Diever Diner Chantant 22/9

Drenthe activiteit voor singlesRond 17 uur waren alle 9 deelnemers aanwezig in Landhuis Noordes te Diever. We namen een drankje en maakten kennis met elkaar in de tuin. Rond 17.30 uur gingen we aan tafel.

De eerste gang was een champignon pasteitje en zangeres Micheline van Hautem -begeleid door Edwin van Ligten- begon met haar concert. Een hele leuke ervaring om zo te luisteren naar haar prachtige stem en intussen te eten of wat met elkaar te kletsen.

Nog een tweede gang kwam op tafel: spinazie met erwten. Hierna gingen schalen rijst met doperwtjes en worteltjes rond. De meesten van ons waren in de veronderstelling dat er nog vlees of vis zou komen, echter na deze ‘risotto’ kwam het (overigens heel smakelijke) nagerecht: perzik met honing en geroosterde amandelen.

toneel voor singlesIn ieder geval was het intussen tijd om naar de toneelvoorstelling te wandelen. Dus dat deden we ook. Daar aangekomen konden we niet meer naast elkaar zitten maar vonden we allemaal mooie zitplaatsen. De openluchtvoorstelling “De getemde Feeks” was geweldig!

Katharina werd voortreffelijk gespeeld door een acteur en de rol van Petruchio werd subliem vertolkt door een actrice. Veel afwisseling, humor en spannende dialogen werden ons voorgeschoteld. In de pauze namen de meesten van ons een vette worst, omdat we best nog honger hadden. Het was een hele gezellige avond ondanks de tegenvallende maaltijd.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.