2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Flirten in Praktijk 12/11

Gratis KnuffelsZaterdagmiddag 12 november was het koud om buiten te gaan flirten en toch kwamen 5 single mannen en 2 single vrouwen naar het Grandcafé De Bastille in Groningen. Eerst werden de ervaringen gedeeld naar aanleiding van de filmpjes met tips en opdrachten die Mark van Breemen had gemaakt voor de mannen en Joyce Boerkoel voor de vrouwen. Vervolgens gingen we de stad in om daadwerkelijk te gaan flirten!

Tijdens Free Hugs geven werd heel wat afgeknuffeld. Maar niet iedereen in de stad liet zich zomaar knuffelen. Eerst moet je laten zien dat je openstaat en ze naar je toe trekken als het ware. Je moet een aantrekkelijke knuffelpartner zijn voor de ander om überhaupt een hug te kunnen geven.  

Een aantal mannen kocht rozen en gaven die aan vrouwen die ze echt leuk vonden. Het was best lastig om die dames te vinden en vervolgens ze ook nog aan te spreken.

Wegens de kou gingen de vrouwen naar een cafeetje om daar verder te flirten. Goed en veelvuldig oogcontact maken en glimlachen zodra een leuke vent in het vizier kwam…

Na nog wat opdrachten en al het geflirt vertrokken de deelnemers weer naar De Bastille om daar de ervaringen te delen tijdens een drankje. Een paar vonden de opdrachten te heftig en anderen hadden juist lastigere opdrachten verwacht. Met z’n zevenen vertrokken we naar een Mexicaans restaurant om een hapje te gaan eten en met z’n vijven gingen we daarna flirten op de dansvloer van het Heerenhuis….

Mark heeft zelf een verslag geschreven en deze kan je op Facebook vinden:

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.