2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Verslag Poolshoogte Wandeling 31/10

Deelnemers aan de wandeling vroegen mij of ik een rader had om wandelingen in te plannen op mooie dagen… Het was zaterdag 31 oktober echt een schitterende herfstdag!
In het zonnetje stroomde het terras van Restaurant Poolshoogte lekker vol en de kring moest telkens groter worden gemaakt om alle 22 singles een plekje te bieden. Tijdens een kop thee of koffie maakten de deelnemers kennis met elkaar.

Singles in het bosSingles Activiteit in herfst

De eigenaar Martin van Poolshoogte gaf mij een artikel over een eerdere single activiteit vanaf hetzelfde terras. Het artikel was in het Drents geschreven en een deelneemster las ons het artikel voor. Voor mij is het beter te begrijpen als ik het hoor dan het zelf te lezen als niet-Drent en zo kon de rest ook meegenieten. De inhoud van het artikel vond ik herkenbaar.

Singles op terrassingle activiteiten

Rond 13.30 uur vertelde onze gids Gea ons wat over de geschiedenis van het bos en daarna gingen we op pad. De herfstbladeren knisperden lekker onder onze schoenen, diverse paddenstoelen zagen we onderweg, de herfstzon gaf een fantastische gouden gloed aan de bladeren en met telkens weer een andere single naast me waren de gesprekken ook heel afwisselend.

Bij een voormalige zwemvijver pauzeerden we nadat we 7 km achter de rug hadden. We verzonnen allerlei activiteiten die we op deze bijzondere plek konden doen en deden verder niets, behalve uitrusten.

Romantische plek voor singlesSingle cultuurliefhebbersOde aan de zon

Eerder al tijdens de wandeling in het Schapenpark zagen we van de Landschapstempel “Ode aan de zon”  al staan. Nu konden we dit kunstwerk van dichtbij bekijken. Op 21 juni schijnt de zon precies door het gat van de zwerfsteen die rust op granieten pilaren.

We liepen het laatste stuk van de 10 km lange wandeling richting Poolshoogte om binnen aan de warme chocolademelk met slagroom te gaan. Daar praatten we nog een uurtje na om vervolgens afscheid van elkaar te nemen.

Dank je wel voor het bedenken en begeleiden van de mooie wandeling Gea!
Heb jij meegewandeld vanaf Poolshoogte? Zo ja, hoe heb jij deze activiteit ervaren?

1 reactie op Verslag Poolshoogte Wandeling 31/10

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.