2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Senegal reis feb 2017

Single reisVerslag van de Senegal reis voor singles 13-27 februari 2017

Met heel veel plezier hebben we deze reis voorbereid om onze gasten twee weken te verwennen en kennis te laten maken met Afrika.

Het mooiste compliment van een aantal gasten was ‘Je hebt ons gegeven, waar we voor gekomen waren!’ De activiteiten waren zeer geslaagd. Het enthousiasme van de gasten die zonder verwachtingen erin stapten was een opening voor de lokale bevolking om hen in hun harten te sluiten. Van een tochtje achterop een motorbike en spontaan in een ceremonie terecht te komen, tot overnachtingen op een eiland en in een inheems dorp. Iedereen was en bleef enthousiast en er werd regelmatig bij het genot van een theetje of glaasje wijn over nagedacht en gesproken. Afrika doet iets met je of je wilt of niet! Ik hoop dat ik mensen enthousiast en beetje nieuwsgierig heb gemaakt om kennis te maken met een bijzonder prachtig land en zijn inwoners.

Voordat ik emigreer in oktober dit jaar nodig ik je graag uit er meer over te vertellen bij een ontmoeting.  Ik hoop dat mijn vriend er dan ook bij is, want hij wacht op z’n  visum voor Nederland.

ontspannen vakantieVakantie singles

Heb je interesse om naar Senegal te komen voor deze bijzondere reis? Het 14-daagse gevarieerde reisprogramma staat op de website. Wil je mij eerst ontmoeten zodat je al je vragen kunt stellen en ik je alles over de reis kan vertellen? Kom dan naar de informatiemiddag. Een datum wordt binnenkort vastgesteld. Als je de nieuwsbrief van IndiviDuo ontvangt, krijg je daarover automatisch bericht.

Zonnige groeten,
Adjaly & Mieke

 

3 reacties op Senegal reis feb 2017

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.