2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Verslag Tour d’Amour 30/8

Hoe het leven soms kan gaan, hoe klein de wereld tegenwoordig is geworden met alle sociaal media en hoe verrassend het leven dan kan zijn.

Tour d'Amour voor singlesSportauto's en singles

Donderdagmiddag wist ik nog niets van Joyce maar toevallig heb ik gevraagd of ze vrienden met me wilden worden via FaceBook. We kwamen aan de chat en daar was meteen een klik, heel leuk en gezellig. Inmiddels wist ik ook wat Joyce deed. Dacht steeds dat ik niet toe was aan een nieuwe man maar wanneer dan wel, zeker wanneer je bijna 50 bent is het niet makkelijk om met gelijk gestemde mannen in contact te komen.

Restaurant De BoerderijSingles ontmoeten

De volgende dag vertelde ze me dat er een plek over was voor de Tour d’Amour, of ik zin had om mee te gaan! Eh, ja, dat is wel spannend, ik kan me niet meer herinneren dat met een man uit ben geweest, ha. Uiteindelijk heb ik besloten om mee te gaan. Ze vertelde dat er een man uit Utrecht kwam en of ik niet met hem mee wilde rijden? Dat leek me heel gezellig en na het geven van mijn telefoonnummer belde de man me op.

We hadden al een gezellige rit naar de Fraeylemaborg in Slochteren en die dag zelf was fantastisch. Ik heb zoveel leuke gesprekken gehad, zo ongedwongen, gezellig, fijn, mooi weer, super auto’s.

Lunchen met SinglesSingles in Stadskanaal

In de ochtend heeft Joyce ons ingedeeld, heel rijk met open dak naast verschillende mannen gezeten en genoten van de gesprekken. Rond het middag uur hebben we gepicknickt in een mooie tuin, voor Amsterdamse begrippen leek het wel een park! Goed verzorgd, met van alles en nog wat; broodjes, salades, fruit, heerlijk beleg. Een glas wijn, sapje, melk en een kop koffie of thee. Genoeg tijd om even de benen te strekken en daarna mochten we onze eigen auto, eh, chauffeur uit kiezen.

Pontiac (1928)En of er een liefde uitkomt? Dat ga ik nog niet zeggen;) Na een heerlijke dag nog een mooie rit huiswaarts.

Dank je wel Joyce voor deze heerlijke, fantastische dag. Kan niet wachten tot het volgende
evenement!

Roos

11 reacties op Verslag Tour d’Amour 30/8

 • Dank je wel Roos voor het maken van het verslag van de Tour d’Amour. Mooi om te lezen hoe jij de toertocht voor jou was.
  Iedereen beleeft een activiteit anders. Ik ben benieuwd hoe de andere deelnemers deze dag hebben ervaren.
  Hartelijke groet, Joyce Boerkoel

 • Bert 67:

  Heel goed ! Leuke gesprekken onderweg, aardige vrouwen. Perfect georganiseerd Joyce. En natuurlijk genieten als autoliefhebber van alle mooie en leuke auto’s. En wie weet komt er nog een vervolg-afspraak, even afwachten of “zij”er op terugkomt. En anders was het gewoon een prachtige dag, ik heb genoten. Hartelijke groet, Bert

 • Carlo, 52 (verplichte leeftijd, begrijp ik):

  Dankje Roos voor je bijzonder leuke verslagje. Ik heb het ook zo ervaren en zal ook bij het volgende event aanwezig proberen te zijn.

  groetjes allemaal, Carlo

 • Just:

  Mooie gezellige dag en volle Golf Cabrio – 4 pers.
  Perfect georganiseerd en voor herhaling vatbaar.

 • Sibrand,55:

  Een prachtige dag! Werkelijk niets op aan te merken. Ik was de bestuurder van de roze Cadillac,mooie route …maar vooral aardige passagiers! Erg relaxte sfeer,suuuperrrr gezellig!!

 • Winnifred:

  TOUR d’AMOUR !

  Amour of geen Amour, het werd een schitterende dag waarin vadertje ZON zijn bijstand verleende met zijn stralende lichtstralen die ons allen verwarmde .
  Een groepsgebeuren door Joyce zo goed georganiseerd die ons zal heugen en de mensen naar elkaar toebracht.

  GEWOON HEEL ERG GOED !!

 • alie v.H. 52:

  dit is de 1e keer dat ik meeging met een uitje van Individuo , ik vond het erg gezellig en een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen.

 • Tineke 61:

  Ik vond het een geweldige dag. Leuke mensen ontmoet en het was super om lekker je haren in de wind te laten wapperen af te wisselen met een rit in een echte old timer. Leuke gesprekken gehad met de chauffeurs en de mede passagiers. Waarbij ik de 1 op 1 setting wel de prettigste manier vind om een eerste indruk van iemand te krijgen. Ook de piknik was gezellig en goed verzorgd. Al met al zeker voor herhaling vatbaar en wie weet wat er nog uit voort vloeit. Al is het met dit soort activiteiten beslist geen straf om “single ” te zijn.

 • Eite v B 64:

  Nou gezien de vele reactie’s kan ik niet achterblijven, ik heb genoten van de dag die goed georganiseerd was, de leuke openhartige gesprekken over en weer in de auto. En natuurljk werkte het weer erg goed mee. Roos bedankt voor het leuke verslag. Joyce bedankt voor de goede organisatie.
  En de bijrijdsters voor het leuke gezelschap.
  Voor herhaling vatbaar!!!

 • joce:

  Hallo lieve allemaal harlijke dank voor de hele leuke gezellige dag vooral de charmante heren die ons veel van de mooie omgeving lieten zien en de verhalen en vooral Siebrand met zijn mooie roze Candilec en Freddie met zij mooie rode Ferrari de tour damour was een geslaagde dag veel zon en leuke singels .
  Joyce hartelijke dank voor de mooie dag.

  groetjes Joce En van Latifa

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.