2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Verslag Tour d’Amour 30/8

Hoe het leven soms kan gaan, hoe klein de wereld tegenwoordig is geworden met alle sociaal media en hoe verrassend het leven dan kan zijn.

Tour d'Amour voor singlesSportauto's en singles

Donderdagmiddag wist ik nog niets van Joyce maar toevallig heb ik gevraagd of ze vrienden met me wilden worden via FaceBook. We kwamen aan de chat en daar was meteen een klik, heel leuk en gezellig. Inmiddels wist ik ook wat Joyce deed. Dacht steeds dat ik niet toe was aan een nieuwe man maar wanneer dan wel, zeker wanneer je bijna 50 bent is het niet makkelijk om met gelijk gestemde mannen in contact te komen.

Restaurant De BoerderijSingles ontmoeten

De volgende dag vertelde ze me dat er een plek over was voor de Tour d’Amour, of ik zin had om mee te gaan! Eh, ja, dat is wel spannend, ik kan me niet meer herinneren dat met een man uit ben geweest, ha. Uiteindelijk heb ik besloten om mee te gaan. Ze vertelde dat er een man uit Utrecht kwam en of ik niet met hem mee wilde rijden? Dat leek me heel gezellig en na het geven van mijn telefoonnummer belde de man me op.

We hadden al een gezellige rit naar de Fraeylemaborg in Slochteren en die dag zelf was fantastisch. Ik heb zoveel leuke gesprekken gehad, zo ongedwongen, gezellig, fijn, mooi weer, super auto’s.

Lunchen met SinglesSingles in Stadskanaal

In de ochtend heeft Joyce ons ingedeeld, heel rijk met open dak naast verschillende mannen gezeten en genoten van de gesprekken. Rond het middag uur hebben we gepicknickt in een mooie tuin, voor Amsterdamse begrippen leek het wel een park! Goed verzorgd, met van alles en nog wat; broodjes, salades, fruit, heerlijk beleg. Een glas wijn, sapje, melk en een kop koffie of thee. Genoeg tijd om even de benen te strekken en daarna mochten we onze eigen auto, eh, chauffeur uit kiezen.

Pontiac (1928)En of er een liefde uitkomt? Dat ga ik nog niet zeggen;) Na een heerlijke dag nog een mooie rit huiswaarts.

Dank je wel Joyce voor deze heerlijke, fantastische dag. Kan niet wachten tot het volgende
evenement!

Roos

11 reacties op Verslag Tour d’Amour 30/8

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.