Geluk koppelen aan een partner is niet nodig

Hoe jij je voelt hoef je niet te koppelen aan het bestaan van een partner. Sterker nog; als jij gelukkig bent als je nog single bent, dan ben jij een leuk persoon waar velen graag bij in de buurt zijn. Je straalt positiviteit uit en dat maakt je aantrekkelijk voor anderen. Op die manier vind je makkelijker een nieuwe partner, iemand die jouw geluk aanvult in plaats van het volledig te bepalen.

IndiviDuo kan je helpen

Je hoeft het niet alleen te doen. IndiviDuo kan je helpen om je gelukkiger te voelen én die mooie relatie te vinden met behulp van de ABC methode: Aktiviteiten, Bemiddeling en Coaching. We starten met een kennismakingsgesprek, waarbij we graag willen weten wie jij bent en waar jij naar op zoek bent in een relatie. Op basis daarvan gaan we aan de slag om jou te matchen met een geschikte partner.

Diamant pakket

wil je jezelf (weer) terugvinden? met een diamant pakket krijg je naast bemiddeling eerst een traject aangeboden waarmee je jezelf gaat vinden. Dat doen we door de krachtwerk methode, waarmee je je eigen krachten gaat ontdekken én gebruiken. Een goede inverstering waar je je hele leven profijt van gaat hebben

Vrijblijvend gesprek

Nieuwsgierig? Maak dan eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen en meer te weten te komen over onze werkwijze. We bespreken ook welk pakket het beste bij jou past, zodat we optimaal aan jouw wensen kunnen voldoen.

Of je nu net begint aan je zoektocht naar een partner of al een tijdje aan het daten bent zonder succes, IndiviDuo staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van een gelukkige en serieuze relatie.

Warme groet,

Jeannette Hoek