2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Laat je zien!? 18/2

single coachOp deze mooie zondagmiddag, met al een vleugje vroeg voorjaar in de lucht kwamen we samen in het Hapto-Atelier in Haren. Een mooie groep mannen en vrouwen die ieder voor zich én samen wilde onderzoeken hoe zij boos, bang, blij, body en bedroefd kennen en hoe zij zich hiermee laten zien.

Tijdens de introductie vertelde Gea over haar zondagochtend, waarin ze blij, bang, boos, schuld en body langs heeft voelen komen. Daarna werd iedereen nogmaals verwelkomd met alles wat er is.

De deelnemers stemde in met de werkafspraken voor deze middag. Lees verder

email

Valentijnsweekend 9-12 feb

ValentijnsdagHet weekend vlak voor Valentijnsdag was koud en het sneeuwde zelfs! Gelukkig waaide de buien snel over op Ameland zodat we wel lekker naar buiten konden elke dag.

Vrijdag namen alle deelnemers de boot van 16 uur en rond 17 uur was de groep compleet. Bij de houtkachel aten we tompoucen met hartjes erop die een deelnemer had meegenomen. Na de soep met broodjes deden we wat spelletjes die zorgden dat we elkaar wat beter leerden kennen.

Zaterdagochtend maakten we een wandeling over het strand en liepen door de dorpjes weer terug naar de wellnessboerderij. Onderweg werd veel gezongen. Lekker Lees verder

Verslag workshop Altijd Aardig zijn?! 28/1

Therapeut voor singlesDoor een aantal, late maar legitieme, afmeldingen zaten we zondagmiddag 28 januari met een klein clubje bij elkaar om te leren over Altijd Aardig zijn?!

Wat levert aardig zijn op en wat kost was de centrale vraag van de workshop? We hebben de voedingsbodem en de triggers ervan onderzocht.

Door de intimiteit van de kleine groep konden we makkelijk tot de kern komen; we hebben open, eerlijk, kritisch én mild naar onszelf gekeken en dat gekoppeld aan het persoonlijke leerdoel van de middag.

Hierdoor ontstond er zicht op oorzaak en gevolg van het aardig zijn en werden er acties uitgesproken die de komende weken het licht gaan zien. Vanuit contact met een (nieuw) verlangen.  Lees verder

Nieuwjaarswandeling 14/1

actieve singles

Maar liefst 40 singles hadden zich aangemeld voor de Nieuwjaarswandeling! Het werd gezellig druk in Café Hingstman in Zeijen en alle stoelen waren op het laatst bezet. We dronken wat en om 13.30 uur gingen we op pad.

Hier er daar vonden we rode kleine pijltjes die ons de weg wezen en gelukkig wist ik ook op de plekken waar de pijltjes ontbraken waar we heen moesten om de Veentjes route te lopen.

Al snel zagen we de eerste Tjasker en wie wilde, kwam daarbij op de groepsfoto (zie hiernaast). Tjaskers zijn kleine schuinstaande windmolens die vroeger in Drenthe gebruikt werden om in de zomermaanden Lees verder