2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Expeditie Marker Wadden 21/4

Zeilende singlesOp 1e Paasdag stapten 34 deelnemers aan boord van het dwarsgetuigde zeilschip Bounty om het nieuwste stukje Nederland te gaan verkennen. Schipper Alex heette ons welkom en vertelde ons over de historie van het schip. Toch bijzonder dat de roestbak opgeknapt werd tot zo’n mooie Brigantijn.

We gooiden de trossen los en koersten op de oostzijde van de Marker Wadden die al snel aan de horizon te zien waren door het heldere weer. De vele zeilen werden gehesen met de hulp van wat sportieve singles en met 3,5 knopen gingen we overstag om daarna de havenmond van de Marker Wadden te bereiken. Lees verder

email

Wijnjewoude Wandeling 14/4

Singles wandeling

Zondag 14 april kwam ik bij Restaurant de Stripe in Wijnjewoude aan met stralend weer. In het zaaltje werd ik door Joyce Boerkoel ontvangen en maakte ik kennis met wat andere deelnemers.

Nadat iedereen voorzien was van koffie met gebak hield Joyce een praatje en stelde ze de gids Willem aan ons voor die een route van 8 km had uitgestippeld.

Met 28 deelnemers liepen we richting het bos. Bij de Duurswouderheide zagen we al snel de eerste pingoruïne. Bij het uitkijkpunt liepen wat schapen met lammetjes rond.

Lees verder

Bootcamp LIEFDE 31/3

Bootcamp LiefdeHet was tot het eind spannend met hoeveel deelnemers we zouden werken, deze lentedag. Uiteindelijk waren we met 7 deelnemers, durfallen. Want vergeet niet; Bootcamp is pittig.

In 3 uur in een flinke pas door het thema Liefde.
Een 3- tal indringende opdrachten met een sparringpartner én 1 indrukwekkende en verstilde oefening met de hele groep.

Dit vroeg stretch, (mee)bewegen en zo meters maken. Wat kwam er een energie bij vrij. Lees verder

9-16 maart Noorderlicht zoektocht

Single ReisOp 9 maart vertrokken 16 enthousiaste deelnemers naar Lapland om samen leuke activiteiten te ondernemen.

Die week zijn vele foto’s en video’s gemaakt en “een paar” vormen het verslag in de vorm van een filmpje.

Lees verder