2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lekker nostalgisch op Schiermonnikoog

Nostalgie op SchierDe eerste minivakantie sinds Corona was even wennen voor iedereen, maar werd een heerlijke tijd samen!
Vlak voordat we het havengebouw inliepen, moesten we al een mondkapje opzetten. Zo kennismaken met alle deelnemers was best raar. Ook op de boot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog hielden we netjes gemaskerd bal. Je mist daardoor gezichtsuitdrukkingen en dat is best lastig communiceren als je elkaar niet eerder hebt ontmoet.

Aangekomen op Schiermonnikoog, zetten we onze bagage in de bus van Hotel van der Werff. Toen was het moment aangebroken dat we eindelijk elkaars gezicht mochten zien. Het was een verademing om zonder mondkapje richting Lees verder

Marker Wadden 2020

Single activiteitZondag 9 augustus was een fantastische zonnige zomerdag om te gaan zeilen en naar het strand te gaan! Met een volgeboekt schip was het erg gezellig, maar wie wilde kon toch nog voldoende afstand houden tot de andere singles en de crew.

Schipper Alex verwelkomde iedereen en vertelde wat over het zeilschip  Bounty. Daarna wisten we met welke van de 114 lijnen de 9 zeilen gehesen en bediend werd. Lees verder

De nieuwe Wildernis 11/7

Wild spottenIn het zonnetje werden we op het terras van het Buitencentrum verwelkomd met een kop thee of koffie. De meeste singles raakten al snel aan de praat met de andere deelnemers. Door de grote belangstelling, werden de singles gesplitst in 2 groepen. De eerste groep ging om 11 uur aan de wandel. Zij liepen de paarse route in de Oostvaardersplassen van 7 km. De tweede groep vertrok een half uur later met het plan de rondwandeling de andere kant op te lopen.

Bij het pad naar de vogelkijkhut De Krakeend ontmoetten alle 29 deelnemers elkaar. Een kudde konikpaarden Lees verder

Verslag Sunset Cruise 10/7

SSC zeilschip Bounty Bij de loopplank van zeilschip Bounty werden we welkom geheten. Na het desinfecteren van de handen en het scannen van onze temperatuur liepen we met een welkomstdrankje de kajuit in. Kapitein Alex vertelde ons over zijn Brigantijn en daarna werden de trossen los gegooid. We voeren de Batavia Haven uit en het Markermeer op.

De afgelopen dagen was de nodige regen gevallen en daarom waren we erg blij met het zonnetje. De zeilen werden gehesen. Sommigen hielpen erbij en anderen kozen ervoor om lekker te relaxen op de zitzakken aan dek of op de banken. Al snel werden de bestelde warme snacks rondgebracht die we ons goed lieten smaken. Lees verder