2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Single? 5 redenen om een Matchmaker in te schakelen

Waarom relatiebemiddelingHet leven is al druk genoeg met je werk, hobby’s, persoonlijke leven met familie en vrienden zonder de stress om de Ware te vinden. Dit is al een belangrijke reden waarom het vinden van een passende partner om een serieuze, langdurige relatie mee op te bouwen een zorg minder zou moeten zijn.

Natuurlijk is het niet onmogelijk om een partner te vinden op internet, want diverse mensen is dat gelukt. Hadden zij heel veel tijd of waren zij één van de geluksvogels die snel de juiste tegenkwamen?

IndiviDuo is succesvol met relatiebemiddeling voornamelijk omdat haar cliënten simpelweg niet de tijd hebben om door hun inbox te scrollen die vol zit met mogelijke dates via alle datingsites waar ze bij ingeschreven staan. Daarbij komt nog dat je bij iedereen moet onderzoeken of diegene wel bestaat en of het profiel niet is “opgeleukt” met een verouderde of een valse foto, een verkeerde leeftijd, etc.. Misschien zijn ze gewoon op zoek naar een tijdelijke relatie, willen ze zich niet echt binden of hebben ze al een relatie. Het is niet gebruikelijk om daar naar te vragen tijdens het eerste afspraakje, omdat dat een grote impact kan hebben op de sfeer van het gesprek.

Daten en het vinden van de juiste partner zou een leuk, plezierig groeiproces moeten zijn voor alle betrokkenen en je zou je geen zorgen hoeven te maken of jouw date wel dezelfde dingen wil in het leven als jij. Bij IndiviDuo wordt het voorwerk achter de schermen voor je gedaan. Na 5 jaar matchen is duidelijk wat werkt en wat niet.

Alleen degenen die voldoen aan de juiste criteria worden ingeschreven voor Relatiebemiddeling bij IndiviDuo. Zij zijn net als jij ook op zoek zijn naar een langdurige gelukkige relatie met een gelijkgestemde single en het liefst met dezelfde interesses.

Je wilt vast weten waarom je jouw laptop aan de kant kunt leggen en je de hulp van een professionele matchmaker zou moeten inschakelen bij je liefdesleven. Dit zijn 5 van de vele redenen om dit te doen:

  1. Bij het matchen wordt gelet op voldoende overeenkomsten.
  2. Je ontmoet alleen singles die in dezelfde levensfase zitten en hetzelfde van het leven willen als jij. Als je een kinderwens hebt, heeft de ander dit ook.
  3. De ander voldoet aan jouw opgegeven wensen.
  4. Alle ingeschreven singles zijn thuis bezocht en hebben allemaal een uitgebreid intakegesprek gehad en zijn allemaal toe aan een vaste, serieuze relatie.
  5. Hoor je niets meer van de ander na een ontmoeting en weet je niet waarom? Mocht een match niet succesvol zijn, dan wordt dit besproken met de Matchmaker. Het is altijd fijn om te begrijpen waarom het niet klikte.

Dit zijn slechts een handvol redenen waarom IndiviDuo succesvol is bij de zoektocht naar liefde in het Noorden. Als ook jij een passende partner wilt vinden, stuur dan een e-mail naar info@individuo.nl. Wil je eerst een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Dan is het mogelijk om zelf online een afspraak in te plannen.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.