2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Waarom werkt mijn relatie toch niet?

Mislukte relatiesUiteindelijk wil iedereen een leuke relatie. Helaas lukt het niet iedereen om een passende partner te vinden. Waarom lukt het niet? Staat er iets in de weg?

De relaties die je aangaat werken niet, je durft mensen die je leuk vindt niet te benaderen, je ontmoet niet de juiste partner, de eerste ontmoeting is altijd een ramp, het komt niet eens tot een ontmoeting maar alleen contact via de telefoon, e-mail, chat, etc.. Je weet dat het niet lukt maar je weet niet precies waarom. Zou het niet geweldig zijn als je voor je ziet wat er gebeurt, wat er elke keer weer fout gaat, waarom jij nu geen (leuke) relatie hebt?

Met een Thema-Opstelling wordt jouw situatie uitgebeeld. Je ziet dus voor je wat er bij jou aan de hand is en daarmee krijg je meer helderheid.

Hoe werkt een Thema-Opstelling? Allereerst formuleer je je vraag, een belangrijk uitgangspunt. Je benoemt hiermee wat jou bezig houdt op relatiegebied. Vervolgens onderzoek je met de begeleider welke elementen van jouw vraag het belangrijkst zijn. Je stelt deelnemers die dit willen op die deze elementen voor dat moment vertegenwoordigen. Gaandeweg zie je voor je wat er eigenlijk speelt rond jouw thema zodat je verder kunt vanuit een nieuw perspectief. Dit kan ook voor andere deelnemers herkenning opleveren.

Jij kan ook Thema-Opstellingen meemaken die worden begeleid door Luce Olminkhof, psycho-sociaal begeleider en orthopedagoog. Een beperkt aantal vragen/opstellingen kunnen worden behandeld en het aantal deelnemers is maximaal 10. Vaak krijg je als toeschouwer of representant ook nieuwe inzichten omdat de vraag ook bij jou kan spelen. Voor meer informatie en/of aanmelden ga naar Opstelling, Kijken naar relaties.

1 reactie op Waarom werkt mijn relatie toch niet?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.