2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wadden beleving

Winterweekend AmelandRond Valentijnsdag vond het Winterweekend Ameland plaats. Het verslag met foto’s heb je wellicht al gelezen.

De algemene doelstelling van zo’n single weekend is om met gelijkgestemden gezellig erop uit te zijn in een ongedwongen sfeer.

De meeste deelnemers vinden het vooral de eerste keer spannend om mee te doen. Ze hebben dan niet teveel verwachtingen en hopen vooral dat het gezellig wordt. De ervaring is dat heel wat vriendschappen zo ontstaan en soms bloeit er iets meer op.

Het is heel prettig als je elkaar meerdere dagen ziet waardoor je de gelegenheid hebt om elkaar beter te leren kennen terwijl je samen de tafel dekt of uiteten gaat, wandelt, op de bank zit, etc..

Natuurlijk is het veel leuker om van een deelnemer te horen hoe het is om aan zo’n evenement mee te doen. Petra vertelt hoe zij het weekend ervaren heeft in het filmpje.   

Zij heeft het weekend ervaren als heel gaaf en vindt het een leuke manier om andere mensen te leren kennen.

Wil je mét een coach erbij op pad? Let dan op of ik (Joyce) meega. Je kunt je nog aanmelden voor de Midzomer Midweek op Terschelling.

Overigens zijn de activiteiten niet bedoeld om alleen maar te coachen. De mogelijkheid is er wel als iemand daar behoefte aan heeft. Ik ga ook niet iedereen daar ter plekke koppelen aan elkaar. We gaan gewoon leuke dingen doen. Maar als de sfeer er naar is en het gesprek over daten en relaties gaat, dan heb je wel grote kans dat ik tips ga geven.

Lijkt het je ook leuk om een weekend, midweek of een week mee te gaan? Hou dan de activiteiten pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief en meld je bijtijds aan!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.