2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wandelen op het brede pad 31/5

Actieve vrijgezellenOp de eerste Pinksterdag vond de eerste activiteit voor singles plaats sinds de anderhalvemetersamenleving. Daardoor konden we elkaar niet gezellig in een restaurant of op een terras onder het genot van een kop koffie ontmoeten. Gelukkig was het wel heerlijk weer en stonden we lekker in het zonnetje! Nadat alle deelnemers waren gearriveerd, gingen we twee aan twee op pad. Ongeveer elke tien minuten wisselden we van wandelmaatje.

Halverwege de route liepen we langs een gletsjerkuil, een overblijfsel uit de Weichsel-ijstijd. De paden waren bijna overal lekker breed, zodat we meestal prima naast elkaar konden blijven lopen. Wel kwam er af en toe een groepje vriendelijk groetende mountainbikers langs, waarvoor we dan even achter elkaar moesten lopen.

Wandeling voor singles't Nije Hemelriek

Het laatste stuk liepen we over het strand van  ’t Gasselterveld. Bij het Nije Hemelriek was inmiddels het loket open en kochten we een ijsje of een kop koffie. We praatten nog wat na terwijl de zon nog feller ging schijnen. Ondanks de regeltjes was het toch leuk om deze wandeling te maken!    

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.