2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wandeling Appelscha 16/3

Om 13:15 uur druppelden de eerste singles binnen bij de BosBrasserie IJgenweis in Appelscha. Aanmelden was niet verplicht, waardoor ik geen idee had hoeveel mensen zouden komen. Uiteindelijk waren we met 30 personen! De Brasserie werd bijna helemaal gevuld met singles. Ze kwamen uit Friesland, Drenthe en Groningen.

singles ontmoeten elkaar in Frieslanddaten en wandelen bij Aekingerzand

Na een kopje thee of koffie gingen we naar buiten. Bert vertelde wat over de route en wij liepen achter hem aan richting het Aekingerzand. Dit is een groot stuifzandgebied ook wel bekend als de ‘Kale Duinen’. Het is een groot natuurgebied met wat hoogteverschillen. De meesten beklommen de uitkijktoren om van het uitzicht te genieten.

Dating en Wandeling bij IndiviDuoWandeling voor singlesalleenstaanden wandeling

Bij een cafetaria dronken we wat en liepen daarna een rondje om het Canada Meer en vervolgenden daarna weer de groene route. De hele middag bleef het droog en de bewolking maakte plaats voor de zon. Uiteindelijk hadden we zo’n 12 km in de benen zitten en ik voelde dat wel na de vele zanderige paden.

Acht wandelaars gingen nog een hapje eten in Appelscha en de rest ging weer op huis aan na de een mooie wandeling. Leuk dat er zoveel belangstelling was voor deze wandeling! Bedankt voor jullie komst en Bert bedankt voor het gidsen.

Heb je ook meegewandeld? Deel dan hieronder wat jij van deze activiteit vond.

4 reacties op Wandeling Appelscha 16/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.