2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wandeling Bargerveen 16/11

Wandeltocht singlesDe hele dag was regen voorspeld, maar aangezien 22 singles zich hadden aangemeld, ging de wandeling gewoon door maar dan wat ingekort. Uiteindelijk kwamen 13 single heren en 12 single dames naar de Theetuin d’Aole pastorie in Zwartemeer.

Na een kopje thee of koffie deden we een kennismakingsspel. Leuk dat je zo ontdekt dat alle deelnemers meer van de zomer houdt dan van de winter en dat er maar een paar stadsmensen in het gezelschap waren. Zeker 25% van de aanwezige singles vonden het lastig om keuzes te moeten maken.

De regen werd motregen en wij maakten een wandeling van zo’n 4 km door het  hoogveen van Bargerveen. Een stuk was behoorlijk modderig, maar de rest van de paden waren goed begaanbaar. Zeker op de dijkjes was het prima lopen. Het is een mooi natuurgebied dat ik ook graag een keer in de zomer wil bezoeken. De vogels waren kennelijk allemaal naar het Zuiden getrokken op een enkele reiger na.

Singles wandeling Single middag

Het laatste stuk van de wandeling kon de paraplu weer ingeklapt worden. Bij het theehuis gingen we nog wat drinken en sommigen namen een stuk versgebakken appeltaart. Ondanks de regen vond ik het een geslaagde activiteit.

6 reacties op Wandeling Bargerveen 16/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.