2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wandeling Schipborg 21/7

Restaurant de Drentsche Aa in Schipborg om ging klokslag 10:30 uur pas open. Daarom maakten we voor het restaurant al kennis met elkaar. Vervolgens zochten we een plekje in de schaduw op het terras van het restaurant om wat met elkaar te drinken. Om 11:00 uur staken 15 singles en ik het riviertje de Drentsche Aa over richting het bos voor een wandeling van ruim 10 km.

boswandeling voor singlesBloemen bij wandeling voor singles

Beppy had deze wandeling voor ons uitgestippeld en zij leidde ons door het Nationaal beek-en esdorpenlandschap. Onderweg zagen we een veenplas, zandverstuiving, heide en het prachtige Drentsche Aa gebied. Met het zonnetje erbij was alles een lust voor het oog. Zoals gewoonlijk was iedereen al snel gezellig met elkaar in gesprek.

Het werd behoorlijk warm. Gelukkig had iedereen wat te drinken meegenomen. Tijdens wat pauzes in de schaduw dronken we geregeld. We passeerden een kraampje met allerlei zelfgemaakte jam en met de mogelijkheid om de jam te proeven op toast. Dat konden we niet nalaten.

jam testen door singlesjam bij Schipborg

De meesten gingen na afloop weer op het terras in de schaduw bij Restaurant de Drentsche Aa zitten om nog wat te drinken.

Ik vond het een leuk gezelschap en een prachtige wandeling. Bedankt Beppy!

3 reacties op Wandeling Schipborg 21/7

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.