2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wandeltocht Sellingen 7/9

Gaat het regenen of blijft het droog? Ik nam mijn jas mee en het bleef droog! Het was prachtig wandelweer. Singles uit Groningen (zelfs uit Marum) en Drenthe (helemaal uit Emmen en Aalden) kwamen helemaal naar Sellingen voor deze wandeling van 9 km.

Single activiteit     Rustpunt voor singlewandeling

De 22 deelnemers streken neer op het terras van Theeschenkerij de Noordmee en maakten met elkaar kennis. Rond 13.30 uur ging de groep op pad richting de beek naar het eerste gele paaltje. Iedereen was al snel met elkaar in gesprek.

liefdesgedichtspreuken op trap

Na de beek leidde de gele paaltjes ons naar de heidegebied met schapen en Schotse hooglanders die kennelijk net een vrije dag hadden. Vervolgens liepen we het bos in en langs schilderachtige vennetjes richting De Trap met op elke tree een spreuk. Bij de trap genoten we van het uitzicht over de Ruiten Aa. Nog even een stukje lopen langs de beek en we kwamen weer bij de Theeschenkerij.

Actieve singles Genieten met singles

De eigenaresse had wat extra banken neergezet waar onze groep kon plaatsnemen. Velen namen een ijsje en anderen een kopje Cappuccino of een bijzondere kruidenthee zoals Elfenthee, GriepNee Thee en Droomthee.

De laatsten vertrokken pas rond sluitingstijd de schenkerij. Wat een mooi gebied, ik kom graag nog een keer terug!

1 reactie op Wandeltocht Sellingen 7/9

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.