2012-03-26 header bekers.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Weekend Ameland 2019

Single weekend AmelandOp 27 september gingen we met 16 deelnemers een lang weekend naar Ameland. Aangezien de weersverwachting nogal veel regen voorspelde, namen we gezelschapsspelletjes, wat filmpjes en een zonnig humeur mee.

Zaterdag hadden we de mooiste dag. Bekijk het filmpje maar om een indruk te krijgen van het weekend op het waddeneiland!  

email

3 reacties op Weekend Ameland 2019

 • Hein:

  Top weekend gehad.
  Heel veel gezelligheid met leuke mensen.

  Het weer leek vooraf niet geweldig te worden, maar op zondag na viel dat alles mee.
  Heerlijk gefietst en gewandeld, en bovenal heel veel lol gehad.

  Zeker niet mijn laatste uitje!

 • Jan:

  Een flinke teleurstelling dat het wadlopen niet door ging vanwege het weer. Daar voor in de plaats dan maar lopend, tussen een paar buitjes door, via het strand naar de huisjes. Het verblijf in de huisjes was heel relaxt. Een spelletje spelen of wat lezen was allemaal mogelijk. Elke dag wezen wandelen en fietsen. Zaterdag met de tandem naar de vuurtoren en zondag met een paar harde bikkels in de regen naar het Oerd. Daarna lekker weer opwarmen in de sauna. Het eten was elke keer door de kok prima in orde ondanks dat we haar een nacht uit de slaap hielden. Sorry hoor! De maandag nog een prachtige dag gehad. Harde wind en de zon er lekker bij. Heerlijke relaxte bos en strandwandeling gemaakt waarbij prachtige paddenstoelen werden ontdekt. Om 17.00hr de boot naar Holwerd genomen waar in het restaurant op de pier onze “afscheidsmaaltijd” voor dit weekend werd genuttigd. Heerlijk weekend met allemaal fijne mensen wat een vervolg verdient.

 • Ali:

  De eerste ontmoeting met de groep op de veerboot was nog een beetje aarzelend. Na de eerste wandeling op het eiland was de sfeer al gebroken Op n gezellige manier (off-line) heb ik nieuwe mensen leren kennen. De stemming zat er snel goed in. Heerlijk samen uitwaaien op het eiland, genieten van alle elementen. Mooie accommodatie, de welness in t grote huis, plus dat de maaltijden worden verzorgd n extra verwennerij. Tot in de vroege uren spelletjes gespeeld, heel veel gelachen. Een vervolg? Zeker.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.