2012-03-26 header stoelen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Weekend Schier 22/8

Hotel van der WerfMet de foto’s voor mij op de laptop en verse koffie bij de hand, zal ik jullie een verslag geven van het weekendje Schiermonnikoog met IndiviDuo.
Op vrijdagmorgen komen we aan in Lauwersoog. Al gauw zien we de groep van Go-Out en een groep van een Belgische organisatie. In totaal 30 single deelnemers en 2 begeleiders. Ik was thuis al keurig op de hoogte gebracht dat de wadlooptocht niet doorging i.v.m. de kans op onweer. Op dat moment was het nog best aardig weer.

Vanaf de boot op Schiermonnikoog is een grote groep wandelend naar ons verblijf gegaan (terwijl onze bagage naar het appartement werd gebracht). Het regende op dat moment enigszins. Na een korte doch hevige regenbui was ik doornat. De anderen ook, dus dat mocht de pret niet drukken. Onderweg al met verschillende groepsgenoten een praatje gemaakt.

It Aude Kolonyhûs is werkelijk een prachtig verblijf. Accommodatie Bleekneus was de verzamelplaats en hier konden we ook ontbijten. s’Avonds met het hele gezelschap buiten de deur gegeten. Je was het hele weekend vrij om te doen waar je zin in had: wandelen met de groep, zelf fietsen huren, met een groepje of alleen op pad.

Italiaans eten met singlesWandelen op strand met singles

Op zaterdag wederom in de regen gewandeld maar ook heerlijk een tijd in de jacuzzi doorgebracht. s’Avonds bleef 10 man op honk en hebben we met elkaar gekookt, gegeten en veel gelachen. Een gezellige avond met spelletjes en vooral veel lol.

genieten bij BleekneusBikini en jassen

Zondagmorgen zat een ieder die wilde wandelen om 11.00 uur al start klaar maar hebben we toch een vreselijk grote bui afgewacht en zijn we om 12.00 uur vertrokken voor een wandeltocht. Ongeveer 10 personen gingen alsnog het wad op om te ervaren hoe het is om vrijwillig door het water te lopen en waarbij je schoenen zich vastzuigen in het slib. Het was een prachtige wandeling met stralend zonnig weer en wat schapenwolken.

Activiteit op SchiermonnikoogWaddenzee in lopen

Schiermonnikoog heeft een heel breed strand, niet zulke hoge duinen. Als je wat verder loopt dan de strandopgang dan kom je haast geen mens meer tegen. De weidsheid, de stilte, het natuurschoon, gewoon adembenemend!! Op maandag wederom een prachtige zonnige dag. Helaas zit de korte broek onder in de tas. Wel zitten we met elkaar op het dek om na te praten over het weekend. Schiermonnikoog, ik kom je zeker nog een keer bezoeken!!

Geschreven door een deelnemer aan het Weekend Schier.

3 reacties op Weekend Schier 22/8

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.