Kennismakingsgesprek

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jeannette Hoek. Ik ben eigenaresse van IndiviDuo, samen met mijn consulentes staan we klaar voor jou.

Het is belangrijk om een positief gevoel te hebben bij jouw matchmakelaar. Daarom is er altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of door middel van videobellen en duurt maximaal zo n 20 minuten.

Je kan dan even kennismaken en vragen stellen. Bij IndiviDuo is het de bedoeling dat je kunt zijn wie je bent en dat je vooral een veilig gevoel hebt, schroom dus niet, we vinden niets raar. Je bent welkom.

Intakegesprek

Dit gesprek doen we bij jou thuis of via beeldbellen. Voor het intakegesprek nemen we graag ruimschoots de tijd. Tussen de twee en drie uur is toch wel meer regel dan uitzondering.

De vragen gaan behoorlijk de diepte in, wat noodzakelijk is om de juiste match voor jou te kunnen vinden. We willen precies weten wie jij bent, en naar wie je op zoek bent. Intensief, maar onze cliënten ervaren het als een leuk gesprek.

Daarnaast en tussendoor kan je natuurlijk al je vragen stellen en vertellen we je nog wat meer over IndiviDuo.  Je gegevens slaan we op in een veilige offline database. De kosten voor het intakegesprek zijn 199 euro.

Je pakket kiezen

Tijdens het intake gesprek kies je welk pakket het beste bij jouw past, wij kunnen je daar ook in adviseren en maken alles voor je in orde. Met al die informatie gaan wij voor je zoeken naar die ene partner.

De dates

 Als we een match voor je hebben, nemen we contact met je op. Een partij, meestal de heer, krijgt het telefoonnummer van zijn match en belt dan op een afgesproken moment om een tijd en plaats af te spreken. Die tijd geef je aan ons door zodat wij je de volgende werkdag even kunnen bellen om door te spreken hoe het ging. Het is meestal wijs om gewoon altijd minimaal twee keer wat af te spreken. Je spreekt dan meestal ergens wat af om wat te gaan drinken met eventueel daarna een wandeling. 

 

Is het toch geen match? Geen nood, want dan kunnen we er van leren en gebruiken bij volgende dates. Dit zijn kostbare leermomenten waar je blijven wat aan hebt. Gedurende de tijd van het pakket bieden we je dates aan.


Coaching

Tussentijds hebben we regelmatig contactmomenten. Je kunt hierin ook aangeven of je behoefte hebt om aan sommige punten te werken. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, rouwverwerking maar ook om te werken aan een stukje meer zelfverzekerdheid. De coaching kan gegeven worden bij jou thuis, via beeldbellen of een fijne wandeling in een natuurgebied in jouw omgeving (wandelcoaching). Deze coaching kan je per gesprek of per voordelig meerurenpakket bij ons aankopen. De prijs van coaching is:€80 per sessie van 75 minuten.

 


De voordelen van IndiViduo

Bij IndiviDuo draait het om échte mensen en ware liefde. Dus ook wanneer je draagkracht minder is. We zijn op de wereld om elkaar te helpen. Daarom denken we niet in problemen maar in oplossingen. Vol trots kunnen we zeggen dat de mensen die in ons bestand staan, niet als een nummer worden gezien.

Voordeel 1

IndiviDuo heeft maar één doelgroep: de mens. Wij geloven in eenheid. Iedereen telt mee en mag meedoen. Bij IndiviDuo is het ook geen enkel probleem wat je denkwijze is, welke geaardheid je hebt of wie je zoekt. 

Voordeel 2

IndiviDuo heeft verschillende pakketten beschikbaar, voor de grote en kleine beurs.

Voordeel 3

IndiviDuo staat garant, dat alle matchmakelaars dezelfde visie hebben. IndiviDuo werkt uitsluitend samen met matchmakers die mensen-mens zijn.

Voordeel 4

IndiviDuo is ook up-to-date op het gebied van online videocalls.