Als relatiebemiddelingsbureau
vinden wij jouw perfecte match

Wij vinden jouw perfecte match

Ontdek ons 5-stappenplan hoe wij jouw ideale partner te vinden

Echt persoonlijke begeleiding

Echt persoonlijke begeleiding

Bij IndiviDuo, het relatiebemiddelingsbureau voor mensen tussen de 35 en 80+ jaar, staan wij voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale partner. Onze unieke werkwijze begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wil je met ons verder dan volgt er een uitgebreid intakegesprek om je goed te leren kennen. Met jouw wensen en voorkeuren gaan wij op zoek naar die ene partner. Wij bieden ook coaching aan voor persoonlijke ontwikkeling en meer zelfvertrouwen. Bij IndiviDuo streven wij naar een prettige en vertrouwde omgeving, waarin we samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale partner.

Volg onderstaand stappenplan en vind jouw liefde!

Stap 1 Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Leuk om kennis te maken! Ik ben Jeannette Hoek, de eigenaresse van IndiviDuo. Samen met mijn team van deskundige consulenten staan wij voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van de ware liefde. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een goed gevoel te hebben bij jouw matchmakelaar en daarom bieden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek kan telefonisch of via videobellen plaatsvinden en duurt maximaal 20 minuten. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en kun je ons beter leren kennen. Bij IndiviDuo is het onze missie om jou jezelf te laten zijn en jou een veilig gevoel te geven. Dus schroom niet, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

individuo consulenten

Stap 2 Intakegesprek

Bij IndiviDuo vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Dat begint al bij het intakegesprek dat we bij jou thuis of via beeldbellen houden. We nemen hier graag tussen de twee en drie uur de tijd voor, zodat we jou en jouw wensen beter kunnen leren kennen en zo jouw ideale partner kunnen vinden.

De intake kost normaal €199,-.  Met onze Kerstactie krijg je nu tijdelijk 50% korting op de intake. Dus geen €199,- euro, maar slechts €99.- Doe er je voordeel mee! 

Tijdens de intake gaan we dieper in op wie jij bent en waar je naar op zoek bent, alles om een goede match voor je te vinden. Ook kan je je consulente alles vragen wat je wilt en geven wij je meer informatie over IndiviDuo en welk pakket voor jou geschikt is. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. Onze klanten ervaren dit gesprek als gezellig en prettig, een echt verbindend gesprek.

Je gegevens slaan we veilig op in een offline database, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het gesprek en we daarna direct voor jou op zoek kunnen gaan naar jouw ware liefde. Kortom, het intakegesprek is een belangrijke stap in het vinden van jouw ideale partner en wij staan klaar om je daarbij te helpen.

Wat zeggen onze deelnemers?

Stap 3 Pakketkeuze

Tekstvak

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken

Stap 4 Op date

Als we een match hebben gevonden, nemen we direct contact met je op. We geven de partij, meestal de heer, jouw telefoonnummer en hij zal dan op een afgesproken moment contact met je opnemen om een tijd en plaats af te spreken. Om te zorgen dat alles goed verloopt, geef je ons de tijd door en wij bellen je na ongeveer 2 weken om door te spreken hoe gaat.

We adviseren om minimaal twee keer met elkaar af te spreken om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de eerste date kan je bijvoorbeeld wat gaan drinken en bij een tweede date kan je samen wandelen. Zo krijg je de kans om elkaar echt goed te leren kennen en te ontdekken of er een klik is.

Stap 5 Coaching

Tijdens het hele proces hebben we regelmatig contactmomenten, waaronder voor en na je dates. Ervoor om je te helpen met de voorbereiding en je te ondersteunen, het is soms best spannend! Ook hebben we een gratis e-learning om je voor te bereiden op je date. Zo ga je gerust op date en kun je genieten van de ervaring.

Na de date spreken we je weer. Gaat het goed en gaan jullie verder daten? Wat fijn! Ook hierbij blijf je (indien gewenst natuurlijk) begeleiding krijgen van je consulent, om je te helpen deze prille relatie goed te laten verlopen. Hier zijn wij uniek in, je kunt onze hulp altijd inschakelen tijdens je traject. We doen het tenslotte samen.

Als het uiteindelijk geen match blijkt te zijn, geen zorgen! We gebruiken deze ervaringen om bij de volgende match nog beter op jouw wensen in te spelen. Zo blijf je continu groeien en leren. Tijdens de looptijd van het pakket blijven we je matches aanbieden, zodat je altijd kans hebt om jouw ideale partner te vinden.

Bij ons Diamant pakket krijg je een speciaal op jouw afgestelde coachingtraject, bijvoorbeeld om jezelf weer terug te vinden na een moeillijke relatie. Denk ook aan persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, rouwverwerking of het vergroten van zelfvertrouwen. Coaching kan plaatsvinden bij jou thuis, via beeldbellen of tijdens een ontspannen wandeling in de natuur. 

Al zit er al heel veel coaching in de pakketten, je kunt ook altijd extra coaching per sessie of in voordelige meerurenpakketten bij ons afnemen. De prijs voor coaching is €80 per sessie van 60 minuten, pakket per 5 uur €375, per 10 uur €725.

wat is een matchmaker

Vind de liefde van je leven: Plan nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek in!

Onze ervaren matchmakers staan klaar om jou te helpen bij deze zoektocht. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we telefonisch  of via beeldbellen de tijd nemen om jou en jouw wensen te leren kennen. Geen verplichtingen, alleen de mogelijkheid om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen om de liefde van je leven te vinden.

Twijfel niet langer aan jouw toekomstige liefdesleven. Het begint allemaal met het inplannen van een eenvoudig kennismakingsgesprek. Geef de liefde een kans om in jouw leven te bloeien. Plan vandaag nog jouw kennismakingsgesprek in en ontdek hoe IndiviDuo jouw leven kan veranderen.

Kan ik u misschien ergens mee helpen?

individuo consulenten

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox