2012-03-26 header blaadjes.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Werkwijze Relatiebemiddeling

Corona

Je kunt je nog steeds inschrijven voor relatiebemiddeling. In het belang van de volksgezondheid vinden de kennismakingsgesprekken en intakegesprekken  telefonisch, via Skype, WhatApp of FaceTime bij voorkeur mét beeld plaats. Daarna beslis je of je wilt wachten met gematcht worden of direct van start wilt gaan. Zodat het weer mogelijk is, wil ik graag alsnog persoonlijk kennismaken. Voor meer toelichting, lees het blog Daten in Corona-tijd.

Tips hoe je het beste kunt kennismaken met een potentiële partner vind je in het blog Kennismaken in Corona-tijd.

Kennismakingsgesprek

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je vragen stellen en maak je met mij kennis. Tijdens of na het kennismakingsgesprek beslis je of je je wilt laten inschrijven. Je mag een vertrouwd persoon uitnodigen om bij het kennismakingsgesprek en/of het intakegesprek aanwezig te zijn als je dat fijn vindt.

Het kennismakings- en intakegesprek kunnen gecombineerd worden in 1 afspraak.

Intakegesprek

Wil je daarna ingeschreven worden, dan volgt het uitgebreide intakegesprek dat ongeveer 2 uur duurt. Tijdens dit gesprek over onder andere jouw achtergrond, hobby’s, gewoontes krijg ik een goed beeld van wie je bent. Jouw wensen en eisen voor een toekomstige partner of maatje komen natuurlijk ook aan bod.

Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens en werk discreet. Op de auto waarmee ik je bezoek zodra dat weer mogelijk is, staat geen reclame voor IndiviDuo.

Matches

Zodra voor jou een match met een potentiële partner/maatje gevonden is, ontvang je een e-mail of bel ik je met een korte omschrijving van deze persoon en haar/zijn telefoonnummer. Je neemt telefonisch contact op om persoonlijk kennis te maken.

Evaluatie

Graag hoor ik van jou hoe de kennismaking is verlopen. Is de match geen succes, dan pas ik jouw profiel eventueel aan. Uit iedere kennismaking valt immers weer wat te leren. Hierdoor heb je in de toekomst een grotere kans op succes. Als duidelijk is dat de match niet tot een relatie leidt, dan ga ik op zoek naar een nieuwe match.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking of een intakegesprek? Of heb je vragen? Bel met IndiviDuo op 06-28 633 962 of  laat jouw gegevens achter, dan neem ik contact op.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

5 jun Sunset Cruise
6 jun De nieuwe wildernis
7 jun De IJsseldelta man
9 aug Marker Wadden
12 jun Startweekend Oerol
22 jun Midzomer op Wad
26 okt Opwarmen in Senegal

Voor meer informatie