2012-03-29 header 2 wijnglazen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Matchmakers

Joyce Boerkoel

Mijn naam is Joyce Boerkoel en in 2010 heb ik IndiviDuo opgericht. Naast matchmaker, organisator, coach, moeder, dochter, partner, vriendin, zus, master of business administration, buurvrouw, adviseur, nicht en tante, blijf ik ook een leerling. Ik heb 52 jaar levenservaring en 25 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen via een relatiebemiddelingsbureau. Inmiddels zijn wij 23 jaar getrouwd. Aangezien ik zelf mijn man heb gevonden dankzij een relatiebemiddelingsbureau, weet ik hoe het is voor singles om deze stap te zetten.

Al geruime tijd help ik mensen door een luisterend oor te bieden en af en toe wat adviezen te geven. Ik zag mensen en relaties opbloeien en daarom heb ik daar mijn werk van gemaakt.Mensen aan een passende relatie helpen geeft mij veel voldoening. Bovendien kan ik daarmee een steentje bijdragen om mensen gelukkiger te maken.

Mijn passie is om het geluk van singles te vergroten. Mijn doel is ervoor zorgen dat mijn cliënten een passende partner ontmoeten met wie ze een relatie willen opbouwen. Door veel te lezen over uiteen lopende onderwerpen blijf ik mij ontwikkelen in mijn werk. Mijn favoriete boeken zijn: Ik heb je liefde nodig, is dat waar?, Verslaafd aan Liefde, De kracht van het Nu, Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus, Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, Mijn leven als Koppelaarster, Blijf bij mij, Het Monsterverbond, De kernkwaliteiten van het Enneagram, Als de liefde een spel is, dan zijn dit de regels, De Prins op het Witte Paard en Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben.

Joyce van IndiviDuoFacebookLinkedIn
Twitter

Mede dankzij mijn ervaring als relatiebemiddelaar heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik heb geleerd om snel en goed in te schatten wie bij jou past. Graag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je, om daarna gericht op zoek te gaan naar jouw partner!

Wil je een afspraak maken voor een gesprek voor een intake of een kennismaking? Klik hier, dan neem ik contact op met je.

Mona Liza Verseijden

Matchmaker IndiviDuoAangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mona Liza Verseijden, sinds kort mag ik mijzelf trots, ‘matchmakelaar’ bij IndiviDuo noemen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach op het gebied van AD(H)D en (liefdes-) verslavingen en train mensen die uit een destructieve relatie komen, om weer zelfverzekerd in het leven te staan, zodat zij weer de stap durven zetten, om de liefde opnieuw toe te laten. Ik ben 52 lentes ‘jong’ en beschik over veel mensenkennis en ervaringsdeskundigheid.

Samen met mijn ‘soulmate’, hebben we twee jaar aan de Costa Blanca gewoond, waar ik als zzp werkzaam was en ik mijn passie invulling kon geven, namelijk: mensen op een constructieve wijze begeleiden, op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsreizen. Inmiddels zijn we neergestreken in Leens, waar we met veel plezier wonen met ons hondje. Ik heb zelf een zoon, twee bonus-zoons en ben ook oma, een gezegend mens dus!

Mijn manier van relatiebemiddeling is intuïtief, open en eerlijk, waarbij ik je de keuze geef om voorafgaande aan het intakegesprek, een kennismakingsgesprek in te plannen bij je thuis, of als je dat voor nu prettiger vindt, via een videogesprek. Voor het maken van een afspraak kun je uiteraard contact opnemen. Ik heb beslist geen negen tot vijf mentaliteit, denk in oplossingen en alles is bespreekbaar.

Relatiebemiddeling IndiviDuo zoekt hulp bij Single Activiteiten

Vind jij het leuk om alles te regelen zodat singles een geweldige dag hebben? De werkzaamheden zijn uitjes bedenken, uitwerken en inplannen, promoten, vragen beantwoorden, deelnemers ontvangen en zorgen dat de activiteit goed verloopt. Natuurlijk help ik je (in het begin) hierbij. Dit is geen vacature. Deze oproep is bedoeld voor een vrijwilliger of ZZP-er.
Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Joyce Boerkoel of Mona Liza Verseijden.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

11 dec Wandelen op Terschelling
19 dec Gezellig Koken
20 dec Kerstwandeling
31 dec Oud en Nieuw
15 mrt Terschelling
23 mrt Opwarmen in Senegal
23 mei Marker Wadden

Voor meer informatie