2012-03-29 header 2 wijnglazen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Matchmaker per regio:

Drenthe/Groningen/Friesland

Mijn naam is Joyce Boerkoel en in 2010 heb ik IndiviDuo opgericht. Naast matchmaker, organisator, coach, moeder, dochter, partner, vriendin, zus, master of business administration, buurvrouw, adviseur, nicht en tante, blijf ik ook een leerling. Ik heb 52 jaar levenservaring en 25 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen via een relatiebemiddelingsbureau. Inmiddels zijn wij 23 jaar getrouwd. Aangezien ik zelf mijn man heb gevonden dankzij een relatiebemiddelingsbureau, weet ik hoe het is voor singles om deze stap te zetten.

Al geruime tijd help ik mensen door een luisterend oor te bieden en af en toe wat adviezen te geven. Ik zag mensen en relaties opbloeien en daarom heb ik daar mijn werk van gemaakt.Mensen aan een passende relatie helpen geeft mij veel voldoening. Bovendien kan ik daarmee een steentje bijdragen om mensen gelukkiger te maken.

Mijn passie is om het geluk van singles te vergroten. Mijn doel is ervoor zorgen dat mijn cliënten een passende partner ontmoeten met wie ze een relatie willen opbouwen. Door veel te lezen over uiteen lopende onderwerpen blijf ik mij ontwikkelen in mijn werk. Mijn favoriete boeken zijn: Ik heb je liefde nodig, is dat waar?Verslaafd aan LiefdeDe kracht van het Nu, Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus, Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, Mijn leven als Koppelaarster, Blijf bij mij, Het MonsterverbondDe kernkwaliteiten van het Enneagram, Als de liefde een spel is, dan zijn dit de regels, De Prins op het Witte Paard en Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben.

Joyce van IndiviDuoFacebookLinkedIn
Twitter

Mede dankzij mijn ervaring als relatiebemiddelaar heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik heb geleerd om snel en goed in te schatten wie bij jou past. Graag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je, om daarna gericht op zoek te gaan naar jouw partner!

Wil je een afspraak maken voor een gesprek voor een intake of een kennismaking? Klik hier, dan neem ik contact op met je.

Wil je ook Matchmaker worden?
Voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland ben ik op zoek naar een Matchmaker. Wil jij singles helpen bij het vinden van een passende partner? Neem dan contact op met mij.

Ik neem GEEN mensen in dienst! Alleen als je als ZZP-er al werkt of aan de slag wilt gaan, mag je contact met mij opnemen.

Relatiebemiddeling IndiviDuo zoekt hulp bij Single Activiteiten

Vind jij het leuk om alles te regelen zodat singles een geweldige dag hebben? De werkzaamheden zijn uitjes bedenken, uitwerken en inplannen, promoten, vragen beantwoorden, deelnemers ontvangen en zorgen dat de activiteit goed verloopt. Natuurlijk help ik je (in het begin) hierbij. Dit is geen vacature. Deze oproep is bedoeld voor een vrijwilliger of ZZP-er.
Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Joyce Boerkoel.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

11 dec Wandelen Limburg
20 dec Kerstwandeling
29 dec Oud en Nieuw
12 mrt Terschelling
23 mrt Opwarmen in Senegal
23 mei Marker Wadden

Voor meer informatie