2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Matchmaker per regio:

Drenthe/Groningen/Friesland

Mijn naam is Joyce Boerkoel en in 2010 ben ik IndiviDuo opgericht. Naast matchmaker, organisator, coach, moeder, dochter, partner, vriendin, zus, master of business administration, buurvrouw, adviseur, nicht en tante, blijf ik ook een leerling. Ik heb 50 jaar levenservaring en 23 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen via een relatiebemiddelingsbureau. Inmiddels zijn wij 21 jaar getrouwd. Aangezien ik zelf mijn man heb gevonden dankzij een relatiebemiddelingsbureau, weet ik hoe het is voor singles om deze stap te zetten.

Al geruime tijd help ik mensen door een luisterend oor te bieden en af en toe wat adviezen te geven. Ik zag mensen en relaties opbloeien en daarom heb ik daar mijn werk van gemaakt.Mensen aan een passende relatie helpen geeft mij veel voldoening. Bovendien kan ik daarmee een steentje bijdragen om mensen gelukkiger te maken.

Mijn passie is om het geluk van singles te vergroten. Mijn doel is ervoor zorgen dat mijn cliënten een passende partner ontmoeten met wie ze een relatie willen opbouwen. Door veel te lezen over uiteen lopende onderwerpen blijf ik mij ontwikkelen in mijn werk. Mijn favoriete boeken zijn: Ik heb je liefde nodig, is dat waar?Verslaafd aan LiefdeDe kracht van het Nu, Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus, Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, Mijn leven als Koppelaarster, Blijf bij mij, Het MonsterverbondDe kernkwaliteiten van het Enneagram, Als de liefde een spel is, dan zijn dit de regels en De Prins op het Witte Paard.

Joyce van IndiviDuoFacebookLinkedIn
Twitter

Mede dankzij mijn ervaring als relatiebemiddelaar heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik heb geleerd om snel en goed in te schatten wie bij jou past. Graag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je, om daarna gericht op zoek te gaan naar jouw partner!

Wil je een afspraak maken voor een gesprek voor een intake of een kennismaking? Klik hier, dan neem ik contact op met je.

Wil je ook Matchmaker worden?
Voor elke provincie (ook Drenthe, Groningen en Friesland) ben ik op zoek naar een Matchmaker. Wil jij singles helpen bij het vinden van een passende partner? Neem dan contact met mij op.

Ik neem GEEN mensen in dienst! Alleen als je als ZZP-er al werkt of aan de slag wilt gaan, mag je contact met mij opnemen.

Relatiebemiddeling IndiviDuo zoekt hulp bij Single Activiteiten

Vind jij het leuk om alles te regelen zodat singles een geweldige dag hebben? De werkzaamheden zijn uitjes bedenken, uitwerken en inplannen, promoten, vragen beantwoorden, deelnemers ontvangen en zorgen dat de activiteit goed verloopt. Natuurlijk help ik je (in het begin) hierbij. Dit is geen vacature. Deze oproep is bedoeld voor een vrijwilliger of ZZP-er.
Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Joyce Boerkoel.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Single Activiteiten

24 dec Kerst Midweek
12 jan Kookworkshop
13 jan Nieuwjaarswandeling
27 jan Jezelf op de kaart
8 feb Winterweekend
19 feb Senegal reis
24 feb Lunch in the Dark
9 mrt Week Lapland
10 mrt Waar wil je heen?
24 mrt Workshop Aardig
31 mrt Masterclass Liefde
21 apr Marker Wadden
7 jun Sunset Cruise
20 jun Samen naar Oerol
24 jun Midzomer Midweek
27 sept Wadlopen Ameland

Voor meer informatie