2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Matchmaker per regio:

Drenthe/Groningen/Friesland

Mijn naam is Joyce Boerkoel en ik ben de oprichtster van IndiviDuo, matchmaker, organisator, coach, moeder, dochter, partner, vriendin, zus, master of business administration, buurvrouw, adviseur, nicht, tante, leerling en…. nog veel meer dan dat. Ik heb 50 jaar levenservaring en 23 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen via een relatiebemiddelingsbureau. Inmiddels zijn wij 21 jaar getrouwd. Aangezien ik zelf mijn man heb gevonden dankzij een relatiebemiddelingsbureau, weet ik hoe het is voor singles om deze stap te zetten.

Al geruime tijd help ik mensen door een luisterend oor te bieden en af en toe wat adviezen te geven. Ik zag mensen en relaties opbloeien en daarom heb ik daar mijn werk van gemaakt.Mensen aan een passende relatie helpen geeft mij veel voldoening. Bovendien kan ik daarmee een steentje bijdragen om mensen gelukkiger te maken.

Mijn passie is om het geluk van singles te vergroten. Mijn doel is ervoor zorgen dat mijn cliënten een passende partner ontmoeten met wie ze een relatie willen opbouwen. Door veel te lezen over uiteen lopende onderwerpen blijf ik mij ontwikkelen in mijn werk. Mijn favoriete boeken zijn: Ik heb je liefde nodig, is dat waar?Verslaafd aan LiefdeDe kracht van het Nu, Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus, Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, Mijn leven als Koppelaarster, Blijf bij mij, Het MonsterverbondDe kernkwaliteiten van het Enneagram, Als de liefde een spel is, dan zijn dit de regels en De Prins op het Witte Paard.

Joyce van IndiviDuoFacebookLinkedIn
Twitter

Mede dankzij mijn ervaring als relatiebemiddelaar heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik heb geleerd om snel en goed in te schatten wie bij jou past. Graag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je, om daarna gericht op zoek te gaan naar jouw partner!

Wil je een afspraak maken voor een gesprek voor een intake of een kennismaking? Klik hier, dan neem ik contact op met je.

Wil je ook Matchmaker worden?
Met IndiviDuo wil ik ook graag singles helpen bij het vinden van een passende partner in andere regio’s.

Ik neem GEEN mensen in dienst! Alleen als je als ZZP-er al werkt of aan de slag wilt gaan, mag je contact met mij opnemen.

SIngle ActiviteitenActiviteiten Organisator Friesland

Mijn naam is Tjitske Bergema en ik organiseer de activiteiten voor IndiviDuo in Friesland. Wanneer je een idee hebt om iets te organiseren voor singles (leuk!) voel je vrij om contact met mij op te nemen door te mailen naar t.bergema@gmail.com . Samen kunnen we bekijken hoe we het kunnen organiseren.
Ik werk als NT2 docent aan het voorgezet onderwijs en geef Nederlandse les aan vluchtelingen. Verder ben ik in de eerste plaats moeder van twee zoons, één van 14 en één van 7 jaar. Voordat ik in Friesland kwam wonen heb ik eerst 20 jaar in Amsterdam gewoond. Vanuit Amsterdam ben ik met mijn toenmalige Franse vriend naar Noord-Frankrijk verhuisd. Daar woonden we 4 jaar en is mijn jongste zoon geboren. Hierna woonden we samen nog 1 jaar in Zuid-Frankrijk. Toen de relatie eindigde ben ik teruggekeerd naar de plaats waar ik opgroeide als kind: de Trynwalden in Friesland.
Ik heb er zin in de activiteiten voor IndiviDuo Friesland te organiseren!
Hartelijke groet, Tjitske Bergema

Relatiebemiddeling IndiviDuo zoekt hulp bij Single Activiteiten

Vind jij het leuk om alles te regelen zodat singles een geweldige dag hebben? De werkzaamheden zijn uitjes bedenken, uitwerken en inplannen, promoten, vragen beantwoorden, deelnemers ontvangen en zorgen dat de activiteit goed verloopt. Natuurlijk help ik je (in het begin) hierbij. Dit is geen vacature. Deze oproep is bedoeld voor een vrijwilliger of ZZP-er.
Ben jij geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Joyce Boerkoel.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Single Activiteiten

21 okt Escape Room
28 okt Workshop Loslaten
29 okt Senegal reis
3 nov Open Dag IndiviDuo
4 nov Single Sunday Movie
11 nov Workshop Aardig
18 nov Lunch in the Dark
9 dec Workshop Laat jezelf zien
24 dec Kerst Midweek
27 jan Workshop Jezelf op de kaart zetten
8 feb Winterweekend
10 mrt Workshop Waar wil je heen?
31 mrt Masterclass Liefde
20 jun Samen naar Oerol
24 jun Midzomer Midweek

Voor meer informatie