2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Wie versiert wie?

3 manieren van versierenHeel veel mensen denken dat de man het initiatief hoort te nemen om in actie te komen als hij een vrouw leuk vindt. In 2020 zou je denken dat het ook weleens tijd wordt dat vrouwen dit net zo goed kunnen doen. Toch blijft het de droom van veel vrouwen om versierd te worden door een man. Of beter DE man van haar dromen.

Aangezien iedereen anders is, kan ik je moeilijk vertellen wie de eerste stap moet nemen. Grofweg zijn er 3 categorieën mensen:

Jagers
Dit zijn meestal mannen. Jagers vinden het juist leuk om iemand te veroveren. Zijn verwachten dat de ander zich niet meteen aan de voeten werpt, maar het spel meespeelt. Er moet moeite gedaan worden en dat veroorzaakt spanning. Die spanning heeft de jager juist nodig en hij/zij streeft naar passie en hartstocht. De prooi van een jager geniet ervan als de ander de leiding neemt en ze laat zich graag leiden.     

Kat-uit-de-boom-kijkers
Dit zijn de stille Willy’s die aan de bar kijken naar de dansvloer. Die kat kijken ze echter zelden uit de boom. Grote kans dat ze de eeuwige vrijgezel blijven en buitenspel staan tot toevallig toch iets gebeurt waardoor ze in gesprek komen met iemand die ze leuk vinden. Voor deze mensen is het wel zo praktisch als de ander toenadering zoekt. Over het algemeen zijn het tenslotte prima personen die alleen niet zo goed zijn in het zetten van die eerste stap.

Overigen (wie weet een goede naam voor deze categorie)
Het maakt deze mensen maakt het niet zoveel uit wie het initiatief neemt. Jullie vinden elkaar leuk en dus zoekt de man of vrouw toenadering. Zowel mannen als vrouwen waarderen het in de relatie als één van beiden met een voorstel komt. Je ziet soms jager-trekjes of een Kat-uit-de-boom-kijker die al snel ontdooit.

Initiatief nemen kan leiden tot afwijzing en dat kan leiden tot teleurstelling. Je kunt het elkaar veel makkelijker maken door te flirten met elkaar. Hiermee laat je zien dat je de ander ziet zitten en is het niet meer zo lastig om daadwerkelijk toenadering te zoeken. Dus wees flirtbaar en vergroot je kansen om versierd te worden!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.