2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Winterweekend 2020

Singles bowlenNooit eerder waren we een weekend in De Schaopedobbe in Elsloo geweest. De voormalige boerderij was helemaal verbouwd tot een comfortabel ruim huis met diverse ingrediënten voor een heerlijk weekend.  

De belangrijkste ingrediënten kwamen vrijdag tegen de avond binnen wandelen. Toevallig bleken heel veel namen van de deelnemers te eindigen op “ke”. Dat klonk hilarisch bij het herhalen van de namen. Na een drankje en een hapje ging een deel van het gezelschap helpen om de nasi en bami klaar te maken. Ondertussen werd uitvoerig van de voetbaltafel en het biljart gebruik gemaakt.      
De sauna was inmiddels opgewarmd en in de jacuzzi was het prettig afkoelen met wat natte sneeuwvlokken op je hoofd.

speels winterweekend voor singleswandeling voor singles

beklimming van torenZaterdagochtend ontbeten we weer aan de grote tafel. Een deelnemer had het prettige initiatief genomen om eitjes te koken. Bijna iedereen had wel zin om naar de Bosbergtoren in Appelscha te lopen en de rest nam de auto. Het zicht vanaf de toren was geweldig! We zagen zelfs hoogbouw in Stadskanaal op ruim 40 km afstand.

In restaurant De Bosberg vermaakten we ons luidruchtig met een spelletje Stoofje en daarna genoten we van de lunch. Tijdens het teruglopen naar ons huis vielen wat spetters en dus een goede reden om op te warmen in de wellness voor wie daar aan toe was. Anderen gingen klaverjassen of hadden niets nodig om het samen gezellig te hebben.

Iedereen droeg z’n steentje bij voor het avondeten zodat we een 3-gangendiner hadden inclusief een stamppotbuffet met lekker veel keuze. We bleken een schrijver in ons midden te hebben en hij las het eerste hoofdstuk van zijn boek voor. Het was met humor geschreven. Inmiddels was de hottub lekker warm gestookt en kon daarvan gebruik gemaakt worden.  

koken met singlessamen dineren

Zondag ging na het uitgebreide ontbijt de helft richting het gevangenismuseum, een paar liepen een rondje om het Canadameer en de rest genoot van de wellness van het huis. Aan het eind van de middag ging iedereen mee bowlen. Een paar onontdekte talenten kwamen daar goed uit de verf. De meesten bleven nog een hapje eten en daarna namen we afscheid van elkaar.

genieten van wellnesssingles bezoeken museum

Het weekend mocht nog wel wat langer duren wat mij betreft…..

4 reacties op Winterweekend 2020

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.