2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Aura’s 12/2

Hoe kom ik aantrekkelijk overNa een korte inleiding gaan we meteen aan de slag met het voelen/ervaren van de verschillende lagen van de aura; de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. De mogelijkheden tot herstel van schade aan de aura die soms tot uiting komt in pijn leren we basaal toepassen.

Ook leren we hoe we de aura kunnen afsluiten als dat voor onszelf nodig is of juist meer kunnen open stellen opdat we datgene dat goed voor ons is binnen laten. Een oefening maakt duidelijk dat we geen onderscheid hoeven maken in acceptatie of afwijzing van onze vraag aan een andere persoon; de manier waarop we met onze energie omgaan is daarin allesbepalend. Dankbaarheid is goed mogelijk als je ‘nee’ te horen krijgt. 

Tenslotte observeren en benoemen we de kleuren van de aura van groepsleden die voor een witte muur zitten. Het is mooi te zien hoe ieder verschillende nuances benoemt.

De workshop geeft antwoord op hoe je technieken gericht op met aura’s werken kunt toepassen in relaties in je dagelijks leven. En een korte toelichting hoe je ziekte kunt voorkomen door je aura te reinigen, bv. met etherische oliën of klank.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.